Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basta finucci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
basta finucci 2010.04.26 19:43:02
@shitgun: Tényleg hülye példa.
Amúgy abszolút egyetértek, még jó hogy mindenkinek megvan a saját ízlése, bebaszna ha mindenki ugyanazt szeretné.
basta finucci 2010.04.27 12:11:39
@aFx: Hip hop zenét hallgatsz és nem figyeled a szöveget? Bravó!!! Full respect, gratulálok!
Akkor írjál kommentet ha tudod miről írsz!
basta finucci 2010.04.28 05:41:18
Egészen hihetetlen ami itt folyik. Most először látogattam el ilyen kommentelős oldalra, de biztosan nem utoljára. Ennyi fröcsögős balfaszt még nem láttam egy helyen, rendkívül szórakoztató.
A "smells like teen spirit" kategóriába eső hozzászólásokhoz nem fűznék hozzá sokat, max annyit, hogy az itt portyázó kurvanagy arcú "reptudorok" tíz éve pont ugyanilyenek voltak, csak azóta elhitték magukról, hogy okosodtak.
A kommenteket olvasgatva azt látom, hogy egyik faszkalap oltja a másikat, és bizonygatják hogy ki mennyire van otthon a hip hop terén. És mindenki baromi szubjektív, követelve a jogát a véleményalkotásra. Nem értem, miért követelik ennyire, amikor megvan nekik, élnek is vele, és ez rendben is van így.
Ugyanakkor ezúton szeretném felhívni a figyelmet egy aprócska tényre: a zene (és minden más művészeti ág) megítélése NEM szubjektív, ez egy SZAKMA, amihez van aki ért, van aki nem, ezt tanítják, tanulják, és megítélik, pont ugyanúgy mint bármilyen más mesterséget. A vélemény szabadsága szent, a tetszés-nem tetszés szubjektív, de a minőség és minden ami a szakmával kapcsolatos, igenis OBJEKTÍVEN megítélhető. Kiváncsi lennék hányan kerültek az itt felszólalók körében közelebb a zeneszakmához a bebaszott headbangelésnél, vagy a saját ízlésük ajnározásánál. Nekem eszembe nem jutna reflektálni egy magfizikáról szóló topikra, hozzá se szagolok, hülyeséget meg minek írjak (kár hogy ezt a kérdést itt nagyon kevesen tették fel maguknak)
Rengetegen szakértőznek itt, sajnálom hogy ki kell ábrándítsam őket, a helyzet az, hogy itt a tinifanok és a harmincas poroltók egyaránt laikusok, függetlenül attól, hogy '96-ban vagy idén vettek fel először bő nacit.
Szóval az ideális sorrend a következő: megtanul zenélni, (az elméleti tudásra is gondolok itt, nem feltétlenül a gyakorlatira), utána megtanul kritizálni, az is egy szakma ugyanis, és utána zenekritikát ír.
Az ízlés teljesen más kategória, szeressétek-utáljátok, de könyörgöm, ennyi baromságot összeírni egy olyan szakmáról, amihez lószart se értetek... Szánalmas.