Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XIII. kerület

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az április 11-ei választások kapcsán több okból is érdemes volt figyelni a XIII. kerületre. A Kassák Lajos Gimnáziumban órákon át tartott a sorban állás az igazolással szavazók miatt, este 11-kor zárták le az urnákat. Hajnalban a kerületben Szanyi Tibor és dr. Tóth József…..
Kettős Mérce Lépj vissza Tibi! 2010.04.16 19:28:00
Bár Szanyi Tibort még az egyik legkorrektebb szoci politikusnak tartom, karakán kiszólásai és következetes értékrendje miatt, szerintem a mai öngyilkossága után ha tényleg megakarja akadályozni a 2/3-ot vissza kell lépnie Tordai Bence javára. Miután a választások óta telesírta…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Ki nézne meg egy olyan kupavisszavágót, ahol az első meccsen az egyik csapat 4-0-ra nyert?! Az ellenfél szurkolói el se mennek, a győztes csapat pedig lehetőséget ad a kevésbé foglalkoztatottaknak. Egy esetben lehet egy ilyen meccset feldobni: ha szar a bíró, és indulatokat kavar.…..
263-59-47-16-1: jelen állás szerint ez a parlamenti választás végeredménye. Ehhez hasonló adatokat utoljára 1994-ben olvashattunk, akkor 209+69=278-38-26-22-20-1-1 volt a választás estéjén elénk táruló sorrend. Mint látható, az ellenzéki oldalon most 1994-hez képest még valamivel…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
Varánusz Túl a csúcson 2010.04.26 08:00:00
Mint őrült lufi ki veszti a gázát,szálldosott Viktor a rónán át,a Kékes hegyéig ő biz meg sem állott,palack nélkül menti a magyar világot!             Szórakoztató este volt a tegnapi. Meglepetés nem született. Az…..
  61,44 százalékos feldolgozottságnál a fideszes Szalay Péter mindössze 8 szavazattal vezet Szanyi Tiborral szemben. 70 százalék feletti feldolgozottságnál az MSZP-s Szanyi Tibor több mint 400 szavazattal vezet Szalay Péterrel szemben. Mivel (ha volt külföldön…..
  Volt itt egy - nem túl erőteljes, de mégiscsak - választási kampány. Kubatovval, Szanyi kapitánnyal, vákuumos péniszpumpával, adócsökkentéssel. Volt értelme?   A következő mondatokat tavaly júniusban írta le az EP-választás szavazóköri…..
Európában, de talán a világon is egyedülálló rekord – így méltatta Ujhelyi István, az MSZP elnöksége nyugdíjas tagozatának elnöke, a szocialisták Bölcsek Tanácsa testületének tagja azt a bravúrt, amit a parlamenti választáson az angyalföldi Tóth Józsefnek sikerült…..
Részvétel Ami a részvételt illeti, kis híján sikerült negatív rekordot dönteni: a nem végleges 46,61%-os adat már biztosan magasabb, mint az 1990-es 45,54 százalékos második fordulós részvételi arány. Az alacsony részvétel – amellett, hogy a választók többsége…..
Böff Evangéliuma A nap twittere 2010.04.25 23:48:00
Ez mindent visz. Tömören mindent összefoglal, remek jövőkép a demokrácia új jedi lovagjainak :) "Dr. Tóth József néven indul az MSZP a következő választásokon, mert ez az egyetlen név, amire szívesen voksolnak a választók."..
A választások második fordulójának éjszakáján bejelentette Lendvai Ildikó lemondását, valamint a teljes szocialista vezérkar felajánlotta lemondását. Május végén, június elején tehát kongresszusra ülnek a szocik ahol is döntenek az új elnökségről illetve a pártelnökről…..
263/385. Két harmad egy patkóban. Így lehetne összefoglalni a 2010. április 11-i és 25-i parlamenti választások eredményét. Tanulság? Kormányozz jól 4 évig, ne pedig rosszul 8 évig! Külön gratulálok Zsiga Marcinak (Miskolc 2.), az egyetemi cimborának!Érdekességek az MSZP háza…..
A Fidesznek egyértelműen meglett a kétharmados többsége. A kétharmadhoz 258 képviselő kell a Fidesznek 263-64 mandátuma lesz.A két biztos egyéni vereség: A sikeres angyalföldi polgármester Tóth József megverte Spaller "hol cseng a telefonom" Endrét. Edelényben Molnár…..