Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peeping tom (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minden napra egy zene zZz - Grip 2010.08.23 09:00:00
Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet nemrégiben erre (az egyébként néhány hete a Szigeten is megfordult) furcsa névre hallgató holland bandára. A nóta máris a blogon figyel, így hát láthatóan nem tévedett nagyot, mikor úgy gondolta, hogy szeretni fogom.A 2000 óta létező…..
peeping tom (törölt) 2010.08.24 15:04:34
A monokrómizmus jegyében fekete-fehérbe bújtatott táncparketten vakító strasszáradat kering. Bódító ékszerhalmok közül műfogsorok vicsorítanak. Impozáns kristálycsillár merül alá a ráncoktól körülölelt, rezzenéstelen tekintetek sűrűjébe. A színpadon flitterek kilói…..
Jamie Pullen vagyis Mistabishi legjobban elismert munkája a Sound Design területén egy zene amit a Hospital Recordson adtak ki. A szám címe nem más mint Printer Jam, amelyben fantasztikusan használta fel a hangmintákat, amit egy nyomtatóból nyert. A drum & bass track elkészítése…..
Brian Dougans és Garry Cobain a 80as években ismerkedtek meg, s mély zenehívőként már ekkor egy közös projekten munkálkodtak. Az egyből végül több lett, szám szerint 19 néven alkottak, melyek közül a The Future Sound Of London (FSOL) alkotja a főcsapást. Leginkább az…..
peeping tom (törölt) 2010.07.30 18:15:31
Szószaporítás helyett tegye fel a kezét az, aki szerint nem Luke Skywalker áll a színpadon!..
Ha már a természet ilyen aktív arrafelé, akkor jöjjön egy kis zene is Izland felől. A Sykurmolarnir, azaz The Sugarcubes együttes az izlandiak körében már Björk Guðmundsdottir szólókarriere előtt elismert volt - állítólag a Sigur Rós felbukkanásáig a legkiemelkedőbb banda a…..
peeping tom (törölt) 2010.05.17 13:48:20