Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci (HiYuRei)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan post ez a mai, hiszen nem egy kezdő kalandjait írja le, hanem jópár tanácsot amit érdemes mindenkinek megfogadnia aki a játékkal kezdene. Remélem sokan hasznosnak találják majd ezeket a rövid tippeket. Mindenképpen csináld végig a tutorialokat, megéri. Mivel sok…..
Laci (HiYuRei) 2010.04.26 10:19:23
@Diopapa_sok:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy:

dl.eve-files.com/media/corp/HUN/Ipari_Segedleet_Kezdoknek_1.4.pdf

Ipari méretű Segédleet nem csak Kezdőknek :)

Szinte minden ami EVE online ;)

Kézikönyv, leírás, kinek hogy tetszik :)
Laci (HiYuRei) 2010.04.26 14:00:36
Először is elnézést hogy idézlek, de azt hiszem pár dologban nem értünk egyet.

@52:
" 52 · 52nap.blog.hu 2010.04.26. 11:39:08
Diopapa_sok: Én meg annyit fűznék hozzá, hogy az általad linkelt kézikönyv elég sok dolgot nem tudott elérni: Például az eve ismertségéért nem tett semmit, részben vastagsága, részletessége, és a benne lévő információknál szükségszerűen megjelenő képletek, számítások miatt kedvcsinálónak pocsék."

Például az EVE online ismertségért NAGYON sokat tett, Mindd oflline formában, mind pedig online, vagy közvetve más gamer oldalakon:

gamepod.hu/hir/magyar_nyelvu_segedlet_az_eve_online-hoz.html

www.gamestar.hu/eve-online-isk-ipari-segedlet-nem-csak-kezdoknek.html

Csak hogy egy párat említsek.

"Sajnos nem mutatja meg kb. mennyi idő és energiaráfordítást igényli a játék, mégis merre felé érdemes elkezdeni. Egy remek kézikönyv ami elsősorban azoknak szól akik már játszanak a játékkal, s nem elsősorban azoknak akik most szeretnék kipróbálni, s pusztán az első 1-2 napon vannak túl. Ergo a kézikönyv célközönsége, és a blogé e tekintetben más."

A célközönséget tekintve lehet hogy igazad van, a blog a legjobb kedvcsináló, de szerintem a blogot nem fogják letölteni és kinyomtatni. Amúgy az általad felvázolt kezdőknek szóló infók miatt van a kezdőknek szóló rész benne :) Amúgy készül a 2.0 ami remélhetőleg beginner friendlybb lesz.

"A "Blog zárható" s hasonló jellegű hozzáállás viszont nem csak felesleges, hanem káros is."

Egyetértek, de sztem vedd poénnak ne pedig támadásnak.

"Idővel természetesen az ISK-t is be fogom mutatni, ez elkerülhetetlen és szükséges is. DE(!) úgy gondolom, hogy ahogy közeledik pl. a nyári szünet, s akad jópár diák aki kereshet elfoglaltságot, játékot magának egy elsősorban kedvcsináló jellegű blognak is van értelme.

Főleg akkor, ha kis szerencsével sokan megismerhetik az eve online-t. "

TELJES mértékben egyetértek veled!
És köszönjük az eve "társadalom nevében"!

üdv: Laci
Megjelent egy vélemény: Egy kezdő remekül meg tudja tanulni az Eve online-t egy szép, vaskos és ingyenes kézikönyvet elolvasva. Valóban meg lehet tudni azt, hogyan is lehet a lehető legtöbbet sebeznünk, s rengeteg adathoz hozzájuthatunk, rengeteg dolog kiszámításának módját…..