Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éduácska

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók 16 szelethez: - 220 g rizsliszt (itt beszerezhető) - 30 g lenmagpehely (itt beszerezhető) - 1 kávéskanál szódabikarbóna - fél csomag sütőpor - 4 evőkanál cukor - 2 csomag vaníliás cukor - fél citrom reszelt héja és leve - 7-8 dl víz - 6 evőkanál étolaj - 1…..
Szeretnél néhány félelmetesen hatásos pakolást kipróbálni?    Otthon te is tudsz nagyon egyszerűen készíteni pakolást saját bőrtípusodnak megfelelően. De nem mindegy, hogy miből, pl.: boltban kapható gyümölcsléből nem javaslom, mert tele van tartósítószerrel.…..
Bőr ápolási titkok:   A ragyogó arcszínhez, szeletelj fel néhány szőlőt, a vágott oldalán dörzsöljed a tiszta bőrbe. "A gyümölcs savak természetes bőrradírok"  Ha fáradt, dagadt szemekkel ébredsz, hűtött szemkrémmel kenjed. (tároljd a krémet a hűtőben). A szem…..
Éduácska 2011.11.01 15:10:48
az egészséges és szép haj titka szerintem az, hogy kerüljük a bolti szintetikus termékeket, pakolásokat, lakkokat stb.
tojássampon házilag:
www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys
a szép bőr titka pedig az, hogy csak méreganyagoktól mentes szappannal mossuk, így nem szárad ki, és nem kell kőolaj származékos testápolóval kenegetni.
Ilyenek a Yamuna szappanok - narancsos fahéjas, körömvirágos, citromfüves, levendulás... kapható az R betűs drogériában és a madaras hiperben.
A következő illatkeverékeket kb. 20 ml hordozóba (jojoba olajba vagy alkoholba) öntsük, finoman rázzuk össze, és hagyjuk érni legalább egy hétig, ahogy az előző bejegyzésben leírtam. A recepteket angol internetes oldalakon találtam, volt, ahol 2-6 hónap várakozási időt is…..
Mindig gondban voltam a hajsamponokkal, mert hosszú távon csak rossz irányba vitte el a hajam állagát. Próbálkoztam különféle gyógynövénysamponokkal, de az összetevőt olvasva már nem is tűnt annyira gyógynövényesnek...Aztán jöttek a méregdrága biosamponok, amelyek…..
Milyen káros anyaggal szennyezik a dezodorokat, amiket nap-mint nap magunkra kenünk? El sem mernénk hinni, hogy ezek a káros anyagok súlyos következményekhez vezetnek, hisz a reklámok nem írják...  szólj hozzá: dezodor1. Triklozán: szintetikus tartósítószer, amelyet a kozmetikai…..
Mit meg nem tenne a szülő, hogy a gyermeke soha ne legyen beteg. Minden anya átélte már azt az érzést, amikor a kicsi test láztól volt forró, és bágyadt arcocskáján lázrózsa pirosodott, hogy a szenvedését szerette volna átvenni, "inkább én szenvedjek, mint a…..
lorien Candidásoknak rozskenyér 2009.10.05 13:41:00
Következzék most Piró vendégposztja az élesztő- és kovászmentes kenyér előállításának tapasztalatairól.Kenyérsütéssel bajlódom lassan két hete, mióta az orvos candida diétát írt elő. Először gondolom a páciensek nagy része lesápad a tiltólista láttán, aztán vagy…..
Éduácska 2010.05.09 18:24:08