Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alysia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevált a jóslatom amit a legutolsó bejegyzésem végén írtam: "Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet." Most odaát pattog a labda, meglátjuk mit…..
Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a…..
Alysia 2010.04.25 16:38:43
osztom Manci velemenyet, röhej :)

@Quickhand: hi, mert az ugye okés mikor tyconban a Derionserege es a Friends meg kitudja még hanyan ott allnak a TI(!) teruleteiteken, es mi voltunk 20-30an amibol 20 vedett, 10 aktivan tamadott... lattad, h jelen pillanatban minden valo ceh a sajat teruletet vedte, nem pedig az erösebb céh területét... abba meg gondolom nem szeretnel belekötni h atportolunk segiteni nekik, sztem ez megengedett...
nalunk a szettörhetetlen valo abbol fog allni h masokat segitunk es hagyunk nekik teruletet, errol valszeg mas a velemenyunk mert delen tobbsegben csak kree teruletet lehetett latni, valszeg derioni kisebb céhek önfelaldozobbak mint a valo oldalon, de ezzel nincs gond, csak neha ezt is vedd figyelembe :)

@Fekete_Angyal: sokat gondolkodtam h reagaljak-e, nemtom h szanalmasnak tartsalak vagy sirva nevessek, ismerek en is boszikat, de h ennyire lealacsonyodjanak "tudok intézni beutalót az intenzívre, vagy törött kezekkel nehezen megy a játék a ellenfélnek." az mar szanalmas, szégyent hozol a fekete magiara, könyörgöm, ez csak 1 jatek...

szeva mindenki