Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sachiko

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. this is the reality that we want! 2011.01.23 22:56:00
Zene: Miley Cyrus - GoodbyeIdézet: Interjuvoló: A Dream Team forgatása alatt Minho és Taemin közel kerültek egymáshoz...Taemin: *halkan nevetve* Hát, uhh, egy véletlen baleset miatt történt ez igazából, az ajkunk összeért az ölelés közben. Kicsit túl keményen ugrottam, ő…..
sachiko 2011.01.23 23:29:01
Kedvesem, olvasd el: mlilla.blog.com/2010/08/15/super-junior-super-show-3/
És minimum, hogy ódákat zengessz rólam :D :D :D :D te...fangörcsistennő :D
zene: SS501 - Love Like This Na tanulnom kéne, de nincs kedvem, és Csillával kitaláltuk, hogy milyen szóbeli tételeket tudnék kisujjból megcsinálni :D 1. Sorolja fel a SHINee együttes tagjait! Elemezze a tagok szerepét az együttesben! Egyénileg kiválasztott tag adatait kéretik…..
sachiko 2010.12.30 16:01:40
Tisztelt rektorasszony!
Szeretnék panaszt emelni ... Zsanett oktató ellen (Korea szak, KPOP kurzus), mert a vizsgáztatási módja nem megfelelő! Elfogult egy bizonyos tananyaggal szemben, ha a hallgató nem helyesen választ megbuktatja! Kérem kivizsgálását az ügynek, mely ellen több hallgató is felszólalt!
Köszönettel,
... Csilla (Budapesti Koreai Egyetem - Korea szak 09' évfolyam)

#
Tisztelt ... Csilla!
Mivel panaszt csak ön emelt e remek tanerő ellen, ezért sajnos kérelmét a vizsgálatra megtagadjuk. A jövőben kérjük, jobban tanulja meg az anyagot, főleg azt, hogy a lektorasszonynak kik a kedvencei!
Üdvözlettel:
... Zsanett
főiskolai lektor, szakoktató (Koreai Szak, KPOP kurzus)

Tisztelt Rektorasszony!
Szeretnék fellebbezni, hiszen nem tartom jogosnak az elutasítást. Mivel 1, azaz EGY fő a szak hallgatóinak száma, ezért igenis fontosnak tartom, hogy ne érje ilyen igazságtalanság a hallgatókat. Az említett tanárnő ne...m adta le rendesen az anyagot, nem említette, hogy elfogult lesz az anyaggal kapcsolatban, így felelésnél, mikor a szabadon választható anyagnál mást választottam, mint amit a tanárnő szeret, megbuktatott! Ha nem kíván kivizsgálást tartani, akkor kénytelen leszek az Oktatási Minisztériumhoz fordulni! Nem engedhetem, hogy a Budapesti Koreai Egyetem ilyen dolgokat tegyen!
Üdvözlettel,
... Csilla (BKE - Korea szak 09' évfolyam)

A panaszbenyújtását újra átgondoltuk, és figyelembe vettük az iskolai szabályzatot is. Elnézését kérjük, de HA! bejárt volna órákra, tudomást szerzett volna a tanárnő különleges elvárásaira. A tanárnő állítása szerint maga a vizsgán először... részt se akart venni, a"tanárnőőőőő, más dolgom volt" - idézte az ön szavait. Eme tökéletes tanerő még így is adott magának egy esélyt, és kérem, mint a szak egyetlen tanulója (és egyben a lektor jó barátjaként) fogadja el, hogy a panaszát újfent elutasítsam. Következő félévben indítunk vizsgakurzust, sok szeretettel várjuk.
Tisztelettel:
... Zsanett
főiskolai lektor, szakoktató (BKE, Koreai Szak, KPOP kurzus)
Melléklet: Értesüléseink szerint Ön meg akarta vesztegetni a Tanárnőt, személyesen Kim Hyun Joong-gal!!

Tisztelt Rektorasszony!
Ha végre nem önmaga fényesítésével foglalkozna, akkor észrevenné az iskolájában felmerülő problémákat, amikről már értesítettem az Oktatási Minisztériumot és kifogják vizsgálni! Elfogadhatatlan, hogy egy tanár, aki egyben a rektor is, akármilyen pozíciót tölt még be, ily módon viselkedjen! Nem hirdetett meg vizsgaidőpontokat, kénye-kedve szerint vizsgáztatja a hallgatókat! Ez nem mehet így tovább! Ez már nem a bukásomról szól, hanem az igazságtalanság szürke ködéről, amely körüllengi az iskolát! Ezennel megindítom a lefokozási pert, hogy ne történjen több ehhez hasonló ügy és ne rontsuk tovább a Budapesti Koreai Egyetem hírnevét!
... Csilla
sachiko 2010.12.30 17:41:09
. Time for big laughs :D :D :D 2010.11.27 17:36:08
Zene: 2AM - Even If I Die, I Can't Let You GoIdézet: "Nyalnám a tejszínhabot a köldökéből" xD xD - képet nem mellékelek, mert nem akarom Rellát sokkolni :D de mindenki saját felelőségre ide kattinthat: aztazegetNa hát, jóóóó rég írtam, de most írok, mert végre van…..
. WÁÁWWWWW 2010.10.25 18:35:27
Zene: SeoulFM - sok jóóó szám!!!jajj, a mai napom tök jó volt :D mentem dokihoz (igen, kezeltetem a minho-haj problémát.... XD) na komolyan, kell a suliba papír, hogy nem fogok minden kaját teleköpködni tbc-vel :D jött velem Shiláá is, szórakoztattuk a népet, aztán meg ettünk…..
. Days 2010.10.23 20:18:00
Zene: X-faktor.....Idézet: The  group consist of Jonghyun, Key, Minho and Taemin. Ex-member Onew died on March 29, 2010. - wikipedia.... anyáááám, ez már naon fáj nekem XDna, tegnap megvolt a nagy ceglédi kalandom :D megtaláltam a ceglédi őslakosokat: a biciklis bácsik. Elég…..
Zene: Super Junior - Marry U Idézet: Tételezzük fel, hogy minden választásod, igyekezeted sorsszerűen kudarcba fullad, azért te továbbra is szilárdan te magad vagy, és nem más. Te önmagadként haladsz előre. - Murikami Haruki végrevégre befejeztem a Koreás előadásom :D Szerintem…..
Zene: Madamoiselle Shiláá - Neboginebogi - Kóficnenene - AldonenenenegyereideHelloHello!Shiláá elment már :( amikor kikísértem az állomásra, fél perc alatt világsztárt csináltam belőle xD már albuma is van, három számmal :D és a kövi albumán Lee Tae Minnel fog duettet énekelni…..
. Pictures of my life 2010.10.09 10:40:00
Zene: Ashily - Lucky  Idézet: Jandi : “It’s strange. “ Ji-hoo : “What’s strange?” Jandi : “Whenever the emergency bell rings in my heart, you always appear. “ Ji-hoo : “Then let me be.” Jandi : “What?” Ji-hoo :…..
sachiko 2010.10.09 14:04:34
. Time for laugh 2010.10.06 17:00:00
Zene: Super Junior - Bonamana Idézet: Zs: hé, szerinted mi van odaírva? csánk? Bájánká: csunk? Zs: csin csán csunk? (angol óra termése) Helloooo! :D Mai napomban semmi extra nem volt, angolról késtem, mert valaki a vonat elé ugrott, és késtek a vonatok.... :S Aztán angolon…..
Home Breaking Dawn dedikálás 2010.06.04 10:42:00
A Twilight 4. részét szombaton 15-16 óráig dedikálom a Vörösmarty téren a Könyvmolyképző standján.Szeretettel várlak.Ha szeretnél jönni a LOVESSENCE bulira, kérlek, szólj, hogy tudjuk, hányan leszünk!Ha nem vagy regisztrálva a blogon, küldj e-mailt a…..
Tényleg, és igazán lesz buli, amit már nagyon várok.Ne haragudjatok a halasztásért!Időpont: június 6., vasárnap délután 6 óra.(Remélem, addigra még a Balcsiról is sikerül hazaérnie annak, aki kénytelen elmenni:-)Helyszín: Panarom Oktatási és Kereskedelmi Központ, Budapest III.…..
A borítót Lelkes László grafikus művész, a Moholy-Nagy Egyetem adjunktusa készítette, aki a szakma komoly, elismert alakja. Lacit nem most ismertem meg, és már láttam munkáit, úgy hogy tudta, érezni fogja mi kell ide, és szívvel fogja megcsinálni.Leültünk, és elmeséltem neki az…..
Home A borító! Tatatataaaa! 2010.04.25 21:41:00
 Borostyánnak köszönhetően itt pompázik a borítóNagyon szépen köszönöm Neked, meg persze a többieknek is, akik a távorvolással megpróbálkoztak! :-)     ..
sachiko 2010.04.26 00:13:42
mademoiselleshilaa.blogspot.com/2010/04/bosnyak-viktoria-lovessence.html
Itt lehet látni a plakátot, Viki elküldte nekem a képet. :)
Home Blog a Fesztiválon 2010.04.24 23:22:00
Kedveseim itt a blogon.nagy élmény volt ma, hogy sokan ott voltatok, és milyen sokáig a Fesztiválon. Azt hiszem, azok, akik kitartottak, elég titkot is megtudtak a LOVESSENCE-ről.Hamarosan fotót is láthattok majd jókedvű társaságunkról. Annyit beszéltem, hogy most egy kicsit jólesik…..