Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maravilla22

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
Maravilla22 2010.05.24 08:30:05
@Mobilefan:
Dettó u.a a hiba, ha egy régit telepítek fel pl.3.03 246-at akkor simán felmegy, de a 3.04 165-nél nem megy. Én Faenil n2o3 ROM-jára toltam, amin már volt egy ilyen 5800-as generáló 1.00, a linken mellékelve van az meg 1.01 elvileg frissebb.
Próbáltam telóról az ovi áruházról feltölteni sajna semmi változás.Anno Hyperx v4-ese volt, amin ment is a telepítés de persze angol volt így a navi is.
 Megérkezett a legújabb HyperX-ROM   Végre megérkezett HyperX áprilisi főkiadása, a HX-V4. Ma már 28-adika van, így csak éppen, hogy befért a ROM az áprilisi szekcióba. Tulajdonképpen nem várhatunk forradalmi újdonságokat, mivel a konkurensek már alkalmazták a legtöbb…..
 Elérhető az XXJB1 XEOJA1 Poland!   Elérhető az újabb magyar nyelvű gyári firmware. Kódja alapján februári kiadású. Még nem teszteltem, de a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják! Kérlek Titeket, osszátok meg a bejegyzés hozzászólásában a tapasztalataitokat! Az XXJB1…..