Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fonthunter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most pedig köz- és jószolgálatilag egy tisztán caveat emptor, azaz óvakodjon a vevő témájú poszt következik. Van a borotvakéssel történő borotválkozás elkezdésének egy rákfenéje. Amennyiben a Lelkes Kezdő autodidakta módon vág bele, és nincs tapasztalt, őt…..
 Hétvégén volt Székesfehérváron a Tűzzel-vassal fesztivál, ahol immár visszatérően megtisztelő feladatom a kiállító késkészítők által különböző kategóriákban indított kések versenyét bíráló zsűri munkájában történő részvétel. A fesztivál programjában…..
 Hollandus napokat élünk, fociban pénteken itthon kaptunk tőlük egy négyest (sportlap-stílusban: az Oranje labdamágusai négyszer bűvölték a hálóba a pöttyöst), holnap pedig odakint jön a folytatás. Focit ugyan nem nagyon nézek, minderről azonban eszembe jutott, hogy hoppá,…..
Pamacs és penge Szülinap 2011.02.20 11:07:00
Pont ma egy éve indult a Pamacs és penge blog. Már az sem lenne rossz eredmény, hogy továbbra is létezik és aktív, de a helyzet ennél azért még sokkal jobb. Egy év alatt született 95 bejegyzés – azaz nagyjából hetente kettő. Kapott kábé 750 kommentet, ez posztonként közel…..
 Még október volt, amikor a Nadler kézi készítésű szappan blogon megtudtam: a készítő, Alma borotvaszappanba vágta a keverőkanalát. Persze, hogy megörültem, hisz továbbra is nagyon szeretném, ha lennének itthon minőségi, jól működő kézműves borotvaszappanok.…..
Pamacs és penge Bay rum 2010.11.16 07:00:00
 A manapság is kapható és használatos illat- és borotválkozás utáni szerek között ez az egyik legrégebbi és leghagyományosabb. Nézzük csak meg közelebbről is, miről is van szó, illetve ismerjük meg egy „kézműves” bay rum elkészítésének történetét.…..
Pamacs és penge Goldenblog 2010 2010.08.03 01:01:00
 Szeretném megköszönni mindazok kedvességét és figyelmességét, akik a Pamacs és pengét a Goldenblog 2010-es versenyére jelölték, illetve később szavaztak is rá. Az egészség-életmód kategóriában mintegy 700 nevezés közül ugyanis bejutottunk az 50-es listába,…..
Pamacs és penge A simaarcú férfi 2010.04.24 23:22:00
Kampánycsend van, minden médium alibizik. Nekünk persze nem kell, de lusták fáradtak azért lehetünk. A sztori: Olive ápolt férfiról álmodozik, ezért Popeye és Bluto elmennek borbélyhoz. Popeye: A clean shaven man – hat perc 1936-ból. (Nemrég egyébként épp olvastam…..
fonthunter 2010.04.25 13:52:22