Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joetheboss

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
joetheboss 2011.12.17 19:39:25
@Droli:
Kedves.. ilyet minimálbérből esélyed sincs megvalósítani... maradjunk a realitásoknál.. standard szocializmusban épőlt panelt vegyél figyelembe, mindenfalyta szigetelés ablakcsere nélkül...
joetheboss 2011.12.17 19:50:13
@CoolWater: bocs, benne van az összes melegvíz használat is, két kisgyerekkel, akik még pl, minden nap fürdenek.. de egyébként mákod van, amikor beköltöztünk a lakásba, és nem volt pénzünk kicseréltetni a nyílászárókat akkor a gáz januárban 90.000 ft volt.. a blog ezért is fals.. ne vegyünk már figyelembe full extrás lakásokat... maradjunk a rögös magyar valósághoz.. a lakás legyen egy 1960 - 1980 ig épült lakás..
Bazsó-kultusz Macsóföldön   Kép a képben: balra Hugh Jackman, Wolverine szerepében az X-men-ből,  jobbra Bazsó Gábor alias Nínó Karotta A B92 hírportál autós melléklete így méltatja az egyik Totalcar tévéadást: Hogyan mutatják be a magyarok a BMW…..
Pletykákról azóta lehet hallani, hogy elkezdték árulni az Apple mobilját Magyarországon, most, közel 23 hónappal a premier után azonban még mindig csak annyit lehet állítani hivatalosan, hogy azt egyetlen szolgáltató, a T-Mobile értékesíti.Ennek azonban ősszel várhatóan vége…..
joetheboss 2010.07.19 09:35:56
@UBorka: nem vagyok biztos benne, de u láttam a telefonomon,hogy már engedélyezett a itunes magyar országon is, legalábbis most már nem irja ki hogy hozzáférés megtagadva,uhogy elvileg mükszik a iTunes
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
joetheboss 2010.05.22 20:06:08
@tejbetök: Ez jó :) és sajnos rendkívül magas a valóságtartalma :)
joetheboss 2010.05.22 20:17:32
@d.z.: voltál te egyáltalán erre fele? csókoltatlak.. ugyan már megdolgoztál te valaha a pénzedért vagy az autót és egyéb dolgokat is a segged alá tolták?

Olyan ismerőseim vannak, akik pl cigányokat tanítanak, és amikor a tanár benn marad az iskolában a cigány gyerekkel, mert az akar tanulni, és otthon ha megtudják a szülei hogy tanulni akar akkor kékre verik? Ne gyere itt nekem ezzel a kurva nagy nyomorral... annyira kurvára nyomorognak hogy amikor bemész a üzletközpontba, hogy a a hétre beosztott 5000 forintodból mit vegyél, és jut e a 2 gyerekednek mondjuk egy turórudira, és ezért miről mondj le, és közben meg látod hogy a nagy nyomorban sinylődő polgártársaink 2 fullig megrakott kosárral állnak a kasszához.. menj a jó p...... ba..
joetheboss 2010.05.22 20:29:25
@d.z.: Voltam közöttük, vagyok közöttük, de még mindig áll az ha támogatjuk őket akkor soha nem fognak integrálódni, nem kell közmunka sem nekik, alapvetően jó kézművesek, nagyon jó zenészek, és alapvetően értenek sok művészi érzéket kivánó munkához. De amíg az van ,hogy megkapja a havi 200 nettót az államtól, addig nem fog változni a helyzet, hülye lesz elmenni közmunkázni, havi 100.000 reket szór a játékgépekbe, a családra szarik költeni... mi adjuk neki ezeket a feltételeket.

Más miskolcon pl napi szintem 150 - 200 üres közmunka hely van!!! Nem mennek el mert minek?.. ugyan ebbe belegondolt már valaki?
Kenderesi Norberttel, a BitKnights egyik alapítójával beszélgettünk arról, miért mehet jobban egy alkalmazás, ha drága, milyen hibákat enged át az Apple és miért kell megóvni a hülyéket a letöltéstől. Mióta foglalkoztok iPhone-nal? Tavaly február óta fejlesztünk iPhone-ra. A…..
joetheboss 2010.04.25 13:49:14
@uukk: ide nyugodtan lehet ötleteket irni, és ha van valakinek ötlete mi az amit szeretne iPhone/iPad on látni akkor szeretettel várom.

ihappygames.blogspot.com/
joetheboss 2010.04.25 13:52:22
@uukk: ihappygames.blogspot.com/

Bárki akinek ötlete van, vagy szeretne valami játékot ami neki nagyon tetszett, vagy tetszene, ide nyugodtan meg lehet irni.