Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jutka46

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár mindig is kiváncsi volt, milyen szolgáltatást végeznek a parkolási társaságok, ami után pénzt kellene fizetni az út mentén megálló autósoknak, de ez most sem fog kiderülni. Viszont érvényes parkolócédulával úgy büntetgetnek, mintha mi sem történt volna. Anyázó…..
Jutka46 2013.06.15 10:06:59
@További magyar hang: Én még ügyvédet is fogadtam, hogy pervesztés esetén még ügyvédi munkadíjat is fizessenek. Ugyanis a magyar jog szerint a perrel kapcsolatos kiadásaimat nem lehet érvényesíteni a pervesztessel szemben(pl. parkolási díj a bírósági tárgyalás idejére )
Több mint egy éve már írtunk arról, hogy a parlagfű, amelynek virágpora százezrek életét keseríti meg, újabban gyógynövényként kap publicitást. A megalapozatlan állításokat tartalmazó körlevelek szerzői jellemzően önjelölt szakértők, akiknek ködös…..
Jutka46 2013.05.12 20:42:06
@Pós Péter: Tökéletesen egyetértek! Nagyon higgadt és tényszerű válasz a "piszkálásra".
Lehetséges, hogy a ködpiszkálás során inkább az élelmiszereinket dugig töltő mindenféle kémiai anyagot kéne kissé felderíteni. (hogy pl. egy gyorsfagyasztott húskészítmény miért tartalmaz tartósítószert, és legalább ötféle egyéb kémiai anyagot. Az allergia ezek következménye - gyanítom)