Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érintett09

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb sorsra érdemes sportunk mélyreható elemzésénél mindig arra a következtetésre jutunk, hogy valami nagyon el van rontva a fiataloknál. A legtöbben az iskolai testnevelést okolják mindezért. Tényleg ennyire hiányos és korszerűtlen a lurkók oktatása? Ismét kérni fogunk az…..
érintett09 2010.04.25 21:03:49
@moszkvicssluszkulcs: Szívemből szóltál(írtál). Persze olvashattad sokak véleményét, akik a büdös életben sem fogják átérezni ennek a szakmának a szépségét és a szeretetét, még ha , ahogy valaki fogalmazta a tanárok között is "alja nép" vagyunk. Szeretném az illetőnek a szemébe mondani, hogy a főiskolán ( az egyetemet azért nem írom, mert a TF-en csak a tesivel kapcsolatos képzések vannak )a testnevelés szakosok voltak mindig a legkreatívabbak, szervezőképességben, találékonyságban, helyzetfelismerő képességben messze a többiek előtt járnak. A munkahelyemen is bármilyen szervezési feladatot merül fel, rögtön a testnevelőre osztják "neked megy ez a legjobban" címmel. 13 éve vagyok testnevelő, van még pár jó évem, és amikor a sumák, lógós, anyukedvence kölykök seggnyalta igazolásait látom, akkor is szépnek érzem ezt a szakmát, mert ha csak 10-ből egy , akivel meg tudom értetni, hogy inkább mozogjon , sportoljon, mint lógás, már nyert ügyem van.
érintett09 2010.04.25 21:20:14
@Öreg Sam: Sajnos van némi igazad, de amikor arra gondolok, hogy a nyelvszakos kolléganőm 6 tanulóval ül egy teremben, ahol relaxálni lehetne, én meg 35 serdülővel próbálom megéreztetni a mozgás nyújtotta örömet, hát bizony nem ugyanaz a feltétel. Szoktam is finoman jelezni, ha én ilyen körülmények között dolgozhatnék, évente legalább egy országos bajnokom lenne.
érintett09 2010.04.25 21:22:04
@moszkvicssluszkulcs: teljesen hasonló a felfogásunk, és üzenem a feleségednek, hogy több ilyen kolléga kellene, mert az ilyenek fogják visszaszerezni a szakma presztizsét