Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antaletele

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..
Igaza volt Orbánnak. Valóban új világ köszöntött be a választások után. A vicc az, hogy ehhez neki maximum átvitt értelemben van köze. Az események önjáró cséphadarója elkerüli Viktort. Aztán, hogy ez jó, vagy rossz, majd az idő eldönti.A szocik előjöttek az Ingyen Csabi…..
Mandiner blog Ferenc féltéglája 2010.05.08 08:01:00
   Ferenc szokás szerint nem bír magával. De hát már vártuk a következő dobását: arra, hogy valami nagyra készül a Fidesz túlhatalmának bekövetkeztével, 0.98-as oddsszal lehetett fogadni a sarki trafikban. Sejtettük, hogy van egy féltéglája, amit az MSZP nevű…..
antaletele 2010.05.09 05:44:31
@flippant: Milyen értelmes és kultúrált hozzászólás. Csdak nem ballibnek tetszik lenni?
antaletele 2010.05.09 08:52:01
@genyamagyar: Nyilván te valami nagyon oksonak hiszed magad. Ez főképp annak a fényében érdekes,hogy egyetértesz egy olyan arccal, aki éllovasból sereghajtót csinált az országból. Mi kéne neked, hogy ne istenítsd?
Krisztina egy érdekes paradoxont fedezett fel a végeken. Kiderült, hogy az autópályadíjtartozással rendelkező külföldi állampolgárok csak azután léphetnek az országba, hogy rendezték tartozásukat. A tartozást kizárólag postán feladott csekkel lehet rendezni. Ravasz.…..
antaletele 2010.05.08 04:44:39
@vuk_: Nálunk lehet fizetni az okmányirodában is. Nincs mégegyszer sorállás.
Lehet, hogy sokak számára a most következő egy semmi kis történetnek fog tűnni, de bevallom, erre én sem gondoltam soha, pedig az 50-es villamos vonalán is leszállásjezlős hannoveriek járnak és megálló előtt szoktam az Üllőire kikanyarodni nap mint nap. Mondjuk eszembe nem jutna…..
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
antaletele 2010.05.03 05:37:58
@Darth Revan: De az út egy részére teljesárú (mindenestre a50%-nál kisebb kedvezményú, akárhogy is nézem) bérlete volt. A MÁV jobban járt így, minthí í teljes utazásra 50% kedvezményt vesz igénybe. Bizony a MÁV az idióta.
antaletele 2010.05.03 05:42:22
@hagyma: A MÁV dolgozóknak miért is, ha nem szolgálati úton vannak?
Az alábbi levél sajnos eléggé mindennapi helyzetet mutat be, még ha nem is közismert ez a jogintézmény. A szülői érdemtelenséget nehéz bizonyítani, a tartásra kötelezettnek kell minden állítását igazolni. Ha talál még erre ilyen időtávlatból tanukat.Tisztelt…..
antaletele 2010.04.30 05:08:21
@Blogger Géza: Annyira nem, hogy ötven éve a nyilvános férfiklotyókban óvszerautomaták voltak.
antaletele 2010.04.30 05:11:30
@Kókuszmenyét: A tartozást nem öröklöd. Ez biztos. Hacsak nem együtt csináltátok azt a tartozást.
Egy igaz történet a magyar egészségügyről! Febr.10-én reggel megérkezek a lányomhoz vidékről B.p.-re, ahol egyetemistaként lakik egy XI. ker. albérletben. Hasmenése van napok óta, s ebből adódóan hozzájön egy kis nőgyógyászati probléma is. Hívom a körzeti orvosát, akihez a…..
Ma délelőtt 11 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor. Radikális adócsökkentést nem ígért, viszont az adórendszer átalakítását megígérte, sőt januártól jöhet a családi adózás. Az adózáson kívül fontos eleme lesz a kormány kezdeti politikájának az…..
Sárdobáló Borítékolt eredmény 2010.04.26 13:00:00
Apró, ám lényeges probléma van a szavazás rendjében. Valami oknál fogva az embernek kicsit rábeszélős, némileg ingerült hangon mindig elmondják, hogy "nem kötelező a boríték használata". Én csakazértis borítékot használtam, mert nem szeretem, ha megpróbálnak…..
  Sziasztok!   Nagy gondban vagyok, és ideges. Hétfőn beizzították a várva várt légkondit a munkahelyemen...Hétfő este óta kiszakad a tüdőm, fáj a vállam, nyakam, torkom, orrom, arcom, összes ujjam, szemem folyik. NEM VICC! Tavaly 2szer volt arcüreggyulladásom, egyszer…..
antaletele 2010.04.25 15:50:34
@tildy:): Nálunk otthon nem dága klíma van és mégis nyolc évig simán szabályozta a levegő páratartalmát is. Remélem idén is azt fogja tenni.
antaletele 2010.04.25 15:54:13
@hagyma: Igen, egy ideig éltem az Állomás utcában Kőbányán. Ott volt ideiglenesen a buszok végállomása, mert a régit épp átépítették. Egy cseppet sem zavart, a negydik-ötödik este után.
antaletele 2010.04.25 15:58:52
@Animacs: Szerintem minden ember másra érzékeny. Engem a csend zavar nagyon. Idegesít. Egyszer (nyagyon régen, a nyolcvanas évek elején), Egyeken voltam kiszálláson. Sokáig dolgoztunk és azt montda akihez mentem, nem menjek már el a szállodába (elég messze volt), hanem aludjak náluk. Beleegyeztem. Bár ne tettem volna. Alig aludtam valamit, a teljes süket csönd miatt. Még egy autó sem járt a falu mellékucájában, ahol voltam. Nagyon zavart.

Szóval minenkinek más a jó és a rossz, szerintem.