Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs - Győr

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Nike+ Running app 2013.11.17 21:59:04
Én megértem a dolgot. Lehet viccelődni azzal, hogy a Nike+ Running app valójában kinek és miért való, meg ki fut iPaddel. Tisztában vagyok vele ugyanakkor, hogy nem mindenki professzionális futó, mint Szasza, vagy Markocsán Sanyi. Én például nem vagyok az, de szívesen megyek el futni…..
Álmodtam egy világot magamnak. Igen, most itt állok a kapujában. Tavaly október 22-én egy hirtelen impulzusdöntésként neveztem a Berlin maratonra, és most itt vagyok Berlinben. Október 22 óta szerintem nem telj el úgy nap, hogy ne jusson eszembe a maraton, és hogy ne jusson eszembe,…..
A múlt pénteki "Ismerjük meg egymást" buli egyik központi feladata volt egy olyan csoportmunkában készült videó koncepciójának kitalálása, ami a hétvégi Hármashatárhegyi Futóklubot a legötletesebb és legviccesebb formában promotálja. Három munkát vettünk fel…..
Balázs - Győr 2011.12.14 06:36:26
Futóblog Segít-e az edzésterv? 2011.10.27 12:37:00
Az elmúlt hetekben számos cikk, írás, riport jelent meg Lubics Szilvia Spartathlonon elért győzelméről. Szilvia a verseny története során az 5. legjobb női időt érte el. Az alábbi riportot Lőrinc Olivérrel, Lubics Szilvi edzőjével készítettem. Futóblog: Úgy tudom, pont…..
Tavaly már mutattunk pólót, idén sincs ez másképp. Pappitonak egészen megnőtt a haja! A helyszín ugyanúgy Devonport, csak most a Mt. Victoria teteje. Mit gondoltok arról, hogy télre is csinálunk hosszúujjú pólót? Futóblog WinterTop. Mondjuk lehetne ez. Diszkrét…..
Futóblog Bitliszbá példaképei 2011.10.11 16:38:00
Előző posztunk hozzászólásai között többen kérdezték, hogy honnan ered a "Bitliszbá" név és kik azok, akikre felnéz Bitliszbá. Kiderült, hogy ez előbbire csak egy személyes futás keretei között kapunk választ, viszont a második részre íme a válasza: …..
Futóblog Bitliszbá a házban 2011.10.10 16:36:00
(Bitliszbá nagy példaképem, egy ikon. Ő ezt következetesen nem érti és hárítja, de azt gondolom, hogy megtiszteltetés, hogy személyesen ismerhetem. Már az elején azt gondoltam, hogy mindenképpen vele szeretném kezdeni itt a Futóblogon az "ismerjük meg egymást" rovatot.…..
Futóblog Budapesti Maraton 2011.10.04 09:23:00
Vasárnap Budapest a maraton hangulatában telt. Ugyan én nem terveztem, hogy indulok a SPAR Budapest maratonon, de egyéb elfoglaltságom miatt nem is tehettem volna. Délelőtti elfoglaltságomat követően viszont objektívet ragadtam és kibicikliztem a maraton útvonalára és sűrűn…..
Futóblog Ez nem normális dolog 2011.06.28 09:51:41
Éjjel három felé jár. CséTomi 2.40-et mondott az érkezésére, még nincs nyoma, de azért elkezdhetek készülődni. Nem vagyok különösebben fáradt, bár már futottam egy huszast, magamhoz képest elképesztőúen jó idővel: 1,52 magamtól még sík vidéken is elfogadható, nem hogy…..
A lentiekben azilinha élménybeszámolóját olvashatjátok a debreceni Rotary félmaratonról: Nagyon szeretem a futóversenyeket. Nemcsak a teljesítés és az eredmények vonzanak, hanem az esemény hangulata is magával ragad. Ahogy a sok futó érkezik a helyszínre, valahogy mintha az…..
Futóblog Itt a Mikulás 2010.12.04 12:43:00
Szombaton a szokásos helyen tartottuk a Futóklub Mikulás eseményt, elég sokan lettünk végül, volt meleg tea, csokimikulás, sőt, tombola is. Egyéni sikerem, hogy Zsolának végül át tudtam adni a Futóblogos pólóját (long been due, ahogy mondom), illetve DaMartiant is megleptem egy…..
Futóblog Sötétben 2010.11.24 10:41:51
Lehet, hogy csak öregszem, de az is lehet hogy motivációs görbém negatív csúcsidőszakát járom. Ahogy átállítottuk a téli időszámítás miatt óránkat, bennem is átállítódott valami.A napi forgatókönyv szinte mindig ugyanaz: reggeli éledezés, aztán utazás a munkahelyre,…..
Balázs - Győr 2010.11.24 19:55:03
@DaMartian: Gratula a Balaton Maratonhoz, szep idot futottal!

Hat nem vagyunk egyformak. Tok erdekes, mert en iden oktober honapban 40 %-kal tobbet futottam, mint barmelyik masik honapban eletemben! :D Vagy ez a Nike challenge miatt volt!? :D
Igaz a legritkabb esetben fordul elo velem az, hogy ejfelkor fekszem le aludni, mert a 8 ora alvast igenyli a szervezetem! :D
Balázs - Győr 2010.11.24 21:27:28
@dpspeti: Hat en a szerdai edzesre most mar egy ket honapja futva megyek, igy meg van rogton a bemelegito 6 kilometer! :D Aztan a 10 km korul edzesen es utana levezeteskeppen kocogas haza! :D
Futóblog Télen futni MENŐ 2010.11.22 13:19:00
Egy remek futóprogramra invitálunk mindenkit, mégpedig most szombaton, 27-én a Népligetben egy össznépi futásra. (Futóklub + Nikerunning.hu + Futóblog + MASZ) A Margitszigeti Futóklub a megszokott időbeosztásban téli álomra szenderül, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének…..
Balázs - Győr 2010.11.24 19:32:39
@pantomimes: En is kb. annyi idos vagyok mint Te es csak tavaly nyar kozepen kezdtem el futni (kivetelek egyikekent), a Nike futoklub megadta es adja a motivaciot! :)
Altalanossagban a korosztalyunk tenyleg nem aktiv pihenessel tolti a szabadidejet, ez igaz. Azt pedig senki ne mondja, hogy nem lenne ra ideje. Hany orat tolt az atlag 20-30 kozotti korosztaly naponta a teve es/vagy internet elott? :( En amiota 4-5x futok, annyivel kevesebb netezek! :D Mi haverokkal egyebkent el szoktunk jarni turazni (is). Ok mondjuk egyaltalan nem futnak, de a lenyeg ugyis a mozgason van. Az meg egyenfuggo, hogy kinek mi tetszik / fekszik...

@angelday: Igen lattam DaMartiant sajnos a hatat (is) :( Ahogy nezem Maraton szinten kozel 6 percet ram vert. Ez mondjuk nem tolt el nagy boldogsaggal, de azt hiszem tulelem! ;)
Mas: a teli ruhazat otletet en is tamogatom, szerintem siman lehet elore utalas is!

@Zime: Sorry, a ket fazon egyike en voltam. Nekem meg olyan mentsegem sincsen, hogy nem ertettem a bekoszonest... De a gratulacio valamikor kozvetlen a 7 km-es befuto utan volt es nem igazan tertem meg magamhoz.

Btw a 7-es tavon lettek a leggyorsabb kilometereim, igaz az is, hogy sajnos csak ekkor volt rajtam a futoblogos polo, lehet, hogy ez (is) a siker titka?
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Balázs - Győr 2009.02.20 22:53:09
@FuckupWithMarmalade: Ha korhataros a film, akkor ez azt jelenti, hogy mielott iskolaba menne csak teljes aru jegyet kaphat - amit ara alapjan akar felnott jegynek is nevezhetunk!:)

@neet: Ha ram hallgatsz, akkor osszegyujtod elore a diakjegyek arat es a diakigazolvanyokat is, igy mindenkeppen gyorsabb. De ha van idotok es a penztarost szeretnetek szivatni, akkor szigoruan egyesevel fizessetek - termeszetesen ne pontossan annyival mint a jegy ara - es persze ne keszitse elo senki se a diakjat, hanem a penztarnal keresgelje!:)

Egyebkent 30 fore mar szvsz van csoportos kedvezmeny - lehet olcsobban jonnetek ki mint diakkal, bar ezt erdemes megkerdezni elotte telefonon - szoval ezert is erdemesebb lenne egyutt fizetni...

Egyeb kerdes?:)

Balázs - Győr 2009.02.20 22:59:41
@drummerman: Az okok szerintem a tobbseget nem erdeklik... hiaba mondja/mondana el a penztaros.. Ha meg elmondja gondolod, hogy a vevok tobbsege figyelne ra vagy megertene? A magyar atlagembert ismerve nem hinnem.

Az meg udito szinfolt - pozitiv - hogy teged az ok is erdekel nem csak az okozat... Hidd el beloled van keves(ebb)..
Balázs - Győr 2009.02.20 23:03:10
@neet: o.k. Hat a Te korodban mar tenyleg takarodo van ilyenkor!:):)