Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vokod

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez egy találós kérdés. Tessék ötletelni, bár lehet, hogy valaki rögtön rávágja a megoldást. A 10. találgatás után szabad lesz a gazda, elárulom!" (bácsiszelet)..
Futóblog Kalandok a Városligetben 2012.02.08 10:04:33
Edvi Timivel a Nintendónál ismerkedtem össze, nekik csinál marketinget. Később kiderült, hogy elkezdte a futást is, a történet pedig bonyolódott egy kicsit. Arra kértem, mesélje el az egészet elejétől a végéig – Józsi Első találkozásom a futással a legkevésbé sem volt…..
Amint látjátok, tegnap remek hangulatban és (némi regisztrációs várakozást leszámítva) gyakorlatilag zökkenőmentesen lebonyolítottuk a Futóblog JUST 30 futórendezvényt. A legpontosabb tíz (a képre kattintva bejön a teljes PDF!): A lista megtalálható a Sportido.hu weblapon…..
Csinálunk egy Futóblog versenyt a szigeten, jövő héten csütörtökön. A verseny ötletét eredetileg MCM Markocsán Sanyi találta ki, és Szaszával együtt dolgozzák ki a pontos technikai részleteket. Először is MCM marketing-szavaival a beharangozó: Ha már unod az unalmas köröket…..
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
inphoto.blog.hu Sony A580 2011.03.04 08:33:00
Igazán nem mélyedtem bele, de formailag összeállt ez a gép. Igaz, a Nikon D7000 van hasonlóság, de ez nem feltétlenül baj. Valaki foglalkozott a kérdéssel? Milyen a gép?..
vokod 2011.03.04 14:54:16
Mégegyszer HRD. Az iPhone felhasználók jövő héten tölthetik le az iOS 4.1-t, a fejlesztők ma megkapták tesztelésre. Új funkciót kap a 4. generációs iPhone: automata HDR (High Dynamic Range) képek készítését. Az iPhone három különböző expozícióból montíroz össze…..
Fények és képek SK 2010.04.22 08:59:00
Ilyen, amikor minden saját kézzel készül (legalábbis majdnem, mert a filmes gépen nem találtam a manuális beállítást, így én csak a blendét állítottam). Amúgy manuális fókusz, és ami a legjobb, a negatívot és a pozitívot is én hívtam elő - persze tanárunk, Taskovics…..