Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orshe

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chuck Lorre harmadik sitcomját készíti a CBS-nek (Két pasi megy egy kicsi, TBBT), amivel egyértelműen kiérdemelte a sitcompápa rangot. Ahhoz képest, hogy annak idején staff writerként kezdte,és nagyon sokáig úgy nézett ki, nem is lesz belőle sokkal több, nem semmi. A gyártó a…..
orshe 2010.05.20 12:26:30
A Fox az Arrested Development óta nem készített normális vígjátékot (és az sem szakította szét a nézettségi listákat), évről évre jönnek az elbaszottabbnál elbaszottabb marhaságok, az ember kínjában már sírni sem tud rajtuk. Na, ez a sorozat, ami majd a Glee után kerül…..
orshe 2010.05.18 12:55:12
Korábban írtunk már arról, hogy a Big Bang Theory (nálunk Agymenők címmel látható) szindikátusi utósugárzási jogai rekordösszegekért kelhetnek el, mára a Deadline Hollywoodnak köszönhetően még konkrétabb információk állnak rendelkezésünkre. Tegnap reggel 9 óráig várta a…..
orshe 2010.05.12 12:25:50
Derült égből csapott le a CW legújabb családi sorozata, ami nem éppen megszokott koncepciót tűzött ki célul magának. Két felnőni képtelen ember, Cate és Nate látszólag különálló története bontakozott ki előttünk, dallamos zenével és "mizujs Portland"…..
Alacsony lelki morál uralkodik mostanság a világban, így sokan látják úgy, hogy "nincs kiút, lent maradsz a porban", tegyél bármit. Kis hazánk sajnos mindig magas mutatókkal rendelkezett, amikor az öngyilkosokról volt szó, az ünnepek körül pedig még többen vetnek véget…..
Rossz érzéssel várhattuk az NBC újoncának premierjét, hiszen számos baljós előjel kísérte a forgatásokat. Többek közt lebetegedett a produkció eredeti főszereplője, így a Szívek szállodájának hőse, Lauren Graham ugrott be helyette. Bár ne tette volna! Nem arról van szó,…..
A zenei show-műsorok idei tobzódását ugyan a Megasztár5 nyitja szombaton (19:35), amiben az egész műsor legviccesebb része, az ultimate lúzervadászat, a válogatás lesz, de a TV2 megelégszik ennyivel, a valódi verseny csak ősszel indul, szemben az RTL Klub X-faktorával. A Viasat3…..
comment:com Glee: április 13. 2010.03.10 14:38:00
A Fox idei legjobb újonca - és egyben az évad egyik legkellemesebb meglepetése a The Good Wife mellett - április 13-án tér vissza a képernyőre, ráadásul fél tízkor, ami kissé szokatlan, hiszen áthúzódik majd a tízórás sávba, oda, ahol a Fox nem szokott műsort szolgáltatni - a…..
Az amerikai tévézés elmúlt pár évének legsikeresebb műsora, az American Idol nevű énekes tehetségkutató története 2010 májusában fordulóponthoz érkezik: távozik ugyanis a zsűri brit megmondóembere, az iszonyú hülyegyerek frizurájáról és v-nyakú pólóiról egy…..
orshe 2010.01.18 22:58:17
@Aphro Shinobi: eddig is csak "kommersz feju,hangu, stilusu tucatember" jött, minden marad a régiben.

régi megasztár színvonal nekem is hiányzik.
ha egy üzlet beindul... Edit néni, a Benkő feleséget keres című reality kétség kívül legkarizmatikusabb szereplője hoppon maradt az oltár előtt, de mint az lenni szokott az ilyen műsorok hoppon maradt szereplőivel, az RTL készségesen felajánlotta neki, hogy majd ők segítenek és…..
comment:com Így forgatnak ők 2009.12.16 14:30:00
A Los Angeles Times a The Big Bang Theory forgatásán járt még tavaly, a képgalériát most, a téli finálét követően találtuk meg, de ettől még jó.  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/tbbt_forgatas/feed", "width":"490", "height":"300",…..
orshe 2009.12.16 15:34:12
Idén is díjaznak az írók, a WGA, azaz a céhük díja nagy becsben áll szakmai körökben, mert a forgatókönyvírók saját kollégáik munkáját értékelik vele, és nem egy rakás begyepesedett agyú tévéakadémia-tag (Emmy) vagy külföldi újságíró (Gloden Globe) mondja meg a…..
orshe 2009.12.15 14:35:57