Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dikó64

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is eljutottam oda, ahová sokan mások mostanság. Hagyom a francba az egészet, befejezem a blogot. Elhagyom az országot, bár nem fizikailag, hanem gondolkodásban. Mert értelme nem sok van sem az írásnak, sem az olvasásnak, sem a tiltakozásnak, sem a véleménynek. Meg aztán, kit…..
Dikó64 2014.07.09 16:09:38
@NekemNemEzKell:

Neked ez nem kell, aber május 8-a óta nem volt egy gondolatod sem, hogy is van ez drága? Neked mi kell?
Igen, ez ugyanaz. http://orditok.blog.hu/2013/12/10/udvozlunk_a_blog_hu-n_22752 Van biztosan olyan, aki képes felépíteni a jövőjét itt. Talán okosabb, ügyesebb, találékonyabb, mint mások. Van, aki külföldön tudja ezt megtenni. Van, aki sehol és van, aki bárhol. Nem az a hazafi aki marad, sem az,…..
A fiatalok elvándorlása súlyos és nem kellően kezelt probléma. A gondok maszatolása hamarosan komoly, a mostaninál is sokkal nagyobb bajokhoz fog vezetni. Ugyanis a kivándorlás nem fog megállni sem parancsszóra, sem kampányszlogenekre. Ha elgondolkodunk, rá kell jönnünk, sokkal…..
Következő történetünkben a korkülönbség csak másodlagos tényező, ugyanis az első helyen a pasi bizonytalan természete áll. Nehéz rajta kiigazodni, haragudni rá pedig lehetetlen, mert mindig kivágja magát. A lány 9 hónapja van együtt párjával, aki mellett…..
Dikó64 2010.04.25 04:35:13