Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pallaz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A riporternő aggódva megkérdezte, „csak nem feminista mozgalmat indítottatok?” A hölgy tiltakozott. „Nem hiszem, hogy én úgy nézek ki, mint egy feminista!” „Hát nem” – jött a szabadkozó válasz –, „el tudnám mondani a…..
A 0-9 után sem voltunk katasztrófahangulatban, és a kazahok elleni eredménytől sem szálltunk el, értékelte a magyar ifiválogatott fantasztikus 6-1-es győzelmét Ancsin László szövetségi edző. A szokásos visszatekintés meglepő részletekkel indul. "Nagyon érdekesen alakultak…..
Úgy tűnik a karácosnyi megszorítások vagy a cica elvitte a UPC ügyfélszolgálatasainak legalább az egyik felét. Az ügyféldeaktivásáli csoport Tibor szerint érintetlen, nála például a havi számla (előre számláznak, tehát a fogyasztást követő havi) kiküldése előtt…..
pallaz 2008.12.11 12:20:07
Megtaláltuk a jégkorongrajongók kedvenc Forma-1-es autóversenyzőjét. Mintha már hallottunk volna valamit arról, hogy Kimi Raikkönen korcsolyával a lábán sem mozog rosszul, de most itt van a bizonyíték is. A finn világbajnok a HIFK-kel edzett. Raikkönen a finn főváros, Helsinki…..
Gyógyíthatatlan betegként beállhatott a kapuba Robert Müller, a német bajnokság élvonalában szereplő Kölner Haie hálóőre. A 28 éves válogatott játékos a Nürnberg Ice Tigers ellen 5-1-re megnyert vasárnapi bajnoki utolsó hét percén védhetett. A közönség az MTI…..
pallaz 2008.11.17 19:23:43
Az OTP adatbázisának hibájából a naív ügyfél egy 2 éve nem aktuális címére kapja az elkészült bankkártyát. Az viszont már a postázás hibája, hogy nem ajánlva, hanem sima levélben, így az egyszeri postás, aki nem találja egyik postaládán sem a címzett nevét, szimplán…..
Egy klasszikus közhiedelmet/félreértést oszlat el airotkiv, akinek nemrégiben esett le, hogy az "1 év hűség" a UPC-nél már jó ideje nem 1 év hűség, merthogy aki akciósan fizetett elő, annak az akció végétől számított egy évig tart a szerződése. Magyarul, aki tavaly…..