Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VLaszlo

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Mivel Pista barátom volt olyan rendes és elküldte ezeket a csodálatos fényképeket a megörökített horgászatról, így közzé teszem mindenki számára a blogomon. Kicsit szeles, fázós napunk volt, de kapásunk akadt bőven. Az eredmény néhágy csodaszép ponty és amúr…..
Nem ért meglepetésként minket a hír, hogy szombat éjjel átszakadt a móri halastó 1-es gátja, mivel pénteki látogatásunk alkalmával már érezhető volt a feszültség a tó körül. Óriási mennyiségű víz gyűlt össze mind a 2-es és 1-es halastóban, mivel a feljebb található…..
Gondolkodtam rajta, hogy Ádám linkjét csak a blog facebook oldalára linkeljem-e be, vagy annak ellenére tegyem ki külön posztnak, hogy semmi kommentár nincsen hozzá. A videó viszont megér annyit, hogy utóbbi változat mellett döntsek, mert tökéletesen látszik általa, sokszor hiába…..
Hi everybody! Végre sikerült letöltenem a telefonnal készült képeket számítógépemre, így legfrissebb irományomat már fotókkal tudom kiegészíteni. Csapjunk is bele, nehogy feledésbe menjen ez a csodálatos délelőtti horgászat. Az egész úgy kezdődött, hogy eddigi kedvenc…..
Üdv mindenkinek!Kapitális méretű pontyokat sikerült ma horogra akasztanunk a móri ezerjó tavon, nemsokára exkluzív élménybeszámolót írok a blogomon.....Addig is türelem, képeket is kaptok :D(Este 22-ig szenvedtem a képek letöltésével, de sajna nem sikerült a bluetooth…..
Egy kis élménybeszámoló a mai pecánkról: Reggel 7 órakor értünk ki a móri Ezerjó tóra, mely legkedveltebb horgászparadicsomunk. Lassze haverommal letelepedtünk a 25-ös horgászhelyre, amit előző nap lefoglaltunk a hétvégi tumultus miatt. Szombat-vasárnap foglalás nélkül szinte…..
Ide fogok írni mostantól, csak túl sötét van és nem látom a billentyűzetet......de ami késik az elm......az a vonat!I'll be back! Steady..