Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molettibaba

215 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
molettibaba Papa és az unokák! 2010.12.21 15:08:29
Úgy jött ki a lépés, hogy a suliban már szünet van, de én még nem tudok szabira menni és párom is sokat dolgozik. Szóval mit volt mit tenni Nagypapa megnyerte az unokákat, kitti egész nap boldogítja, Attilát pedig négy körül hozza el a Bölcsiből!Ma beszéltem vele telón, épp…..
molettibaba Elveszett a kutyám! 2009.10.10 23:20:00
2009. október tizedike van és elveszett a kutyám. Ha valaki látja kérem írjon. Labrador testalkat, barna szőr, világosbarna szem, fém nyakörv van rajta. Már egy órája esik az eső és kint van szegény, nagyon agódom érte!..
Ja nem is meséltem a legfontosabban, az én párocskám a U2 Amerikai Túrnéjának a stábjában van benne, ők építik a szimpad egy részét! Nagyon Büszke vagyok rá...
Idén nagy csoportosak lettünk és az Óvodai csoportok átalakulása miatt másik Óvonénink lett, Teri néni és Kati néni, személy szerint meg vagyok elégedve velük, szemomra nagyon is tetsző fegyelem és következetesség uralkodik a csoportban. Persze mivel a csoport jövőre iskolába…..
molettibaba Zajlik az élet. 2009.09.16 10:49:00
Attila nyolcadikán elment két hónapra Amerikába dolgozni, örülök, hogy világot lát és egy kis pénz is keres, csak sajna úgy néz ki, hogy a télen viszont alig lesz munkájuk. Reménykedem, hogy a télen vissza tudok menni dolgozni és legalább annyival több dolgot tudunk kifizetni.…..
molettibaba Bölcsis szülői! 2009.08.26 15:39:00
Tegnap volt a szülői, az én kicsi fiam lesz a legkisebb a bölcsiben a maga egy évével. A szívem szakad érte, hogy Bölcsibe kell mennie, de muszáj dolgozni mennem, mert rengeteg a kiadás. Ma voltam a boltban, mert őszi cipőt és benti szandált is kell vennem neki. Jó duckó lába van,…..
molettibaba Boldogtalan! 2009.08.16 23:12:00
Iszonyú boldogtalan vagyok, valahogy semmit sem értem el amit szeredtem volna. A két jó dolog amivel büszkélkedhetek a két gyermekem, de ezen kívűl? Még nem volt egy igazán bomba munkám se, tele vagyok adósággal a ház miatt, ez nem zavarna abban az esetben ha kész lenne a ház…..
molettibaba Osztálytali! 2009.08.09 22:32:00
Hetedikén volt a tíz éves érettségitalálkozónk, sajnos kevesen voltunk, de ennek ellenére vagy pont ezért nagyon jól sikerült. Annyira remek volt a hangulat, hogy meg is voltam lepve tölle. Remélem még sok ilyen találkozás vár ránk!Puszi mindenkinek aki eljött és azoknak is akik…..
molettibaba Emelem kalapom! 2009.07.16 22:48:00
Annyira imádom, itt még csak hat hónapos volt és már elég biztonságosan ült a hintázáshoz. Most tíz hónapos és elindúlt, igyekszem elkapni egy igazán jó képen azt is ahogy jár!..
molettibaba Esti hűtőfürdő! 2009.07.16 22:32:00
Este hét körül fürödtem a gyerekekkel együtt, de mire elaludtak már nem éreztem épp frissnek magam, plusz még néhány házimunkán is átestem, szóval épp gondolkodtam egy fürdésen szemétkivivés közben. Hírtelen eszembe jutott a gyerekek medencéje a teraszon, na több se kellett,…..
molettibaba Jobbik? 2009.07.13 13:19:00
Ma meglepett egy kép amit Apukám ajánlott a figyelmembe, az egyik kép amit láttok egy rettegett Német zászló, valószinűleg mindenki ismeri, a másik képen szintén egy nagyon hasonló zászló látható a tömegben, ez a kép a Jobbik egy rendezvényén készült! Persze lehet mosakodni,…..
Nagyon próbára tesz minket a sors, amúgy se nagyon vagyunk eleresztve pénzügyileg most még a mosógép is beadta a kulcsot. Kiváncsi vagyok mikor fog valami nagy csoda érni minket, mert mostanság csak a baj jön csőstűl! Elkezdtem nézelődni mosógép ügyben, de leesett az állam, egy…..
Nagy kisértésnek tesz ki az ördög, még időm se volt nagyon bánkodni, hogy a párom két hónra kiment dolgozni külföldre, de már rögtön megkisértettek. A múlt ködjéből előtünt egy régi szerelmem, annak idején egy időzített bomba volt a kapcsolatunk és mindenki kicsit…..
molettibaba Olyan ügyi! 2009.06.27 22:02:00
Pár hete volt az Óvodában egy nagyon jó rendezvény, arcfestés, játékok, ugrálóvár és egy mászófal! Álmomban nem gondoltam, hogy Kitti fel mer majd mászni, de sikerült neki! Nagyon büszke voltam!..
molettibaba Bölcsike. 2009.06.15 08:50:00
Pár napja kaptam meg a levelet a Bölcsödétől, felvették az én Kicsi fiamat, októberben kezdjük a beszoktatást. Még márciusban irattam be és csak mostanra derült ki, hogy van e hely, mert sokkal többen szeretnének az anyukák közül munkába állni. Gondolhatjátok, hogy én se…..
molettibaba Barnabás! 2009.02.03 11:29:00
Igértem képet a kiskutyámról, hát íme!..
molettibaba Jó úton? 2009.01.25 18:25:00
Néha nagyon el vagyok keseredve, napi szinten küzdünk az anyagi gondokkal, a ház közel sincs olyan állapotban mint szeretném, gyakran előfordulnak kisebb viták. Néha pedig úgy gondolom, hogy szerencsések vagyunk, hiszen vannak a világon sokan akiknek még a tiszta ivóvízért és egy…..
molettibaba Kis helyzetjelentés! 2009.01.10 09:41:00
A december jól telt, Karácsonykor annyi ételt főzött Édesanyám, hogy alig bírtunk vele, de végül győztünk. Ajándék is került a fa alá, persze főleg a gyerekeknek!December közepe tájékán csöngetnek, nem vártunk senkit, de Anyu kiment a kapuhoz! Jön felfelé a lépcsőn és egy…..
molettibaba Ajándékok! 2008.12.06 10:34:00
Nállunk is járt a Télapó, hozott sok édességet, Kittinek pónikat, Attilának csörgös állványt és játszórongyot!..
molettibaba Mikulás versike! 2008.12.06 10:26:00
Eső szitál, hull a hó,hol késel már télapó?Látod, itt a sok gyerekvárva, várja jöttödet.Melegben ülni jó,átfázhattál Télapó!Hagyd itt mit rejt a zsák,és lassacskán menj tovább!Csizma a lábán.Jaj de mérges ez a TélapóSzakállán sűrün hull a hó.A sok gyerek dehogy…..
molettibaba El innen! 2008.11.17 12:24:00
Bár elköltözhetnék innek, hiába szeretem a szüleim mégis lassan pokol velük együtt élni! Utálom már ezt az egészet, állandó viták, morgások!De sajnos nem mehetek sehová, ha elmennénk megint hitelt kéne felvenni és kezdődne elölről miden! Csak úgy tudnék elmenni, ha a rezsin…..
molettibaba Gondolatok, érzések! 2008.11.14 22:46:00
Néha csak ülök a fiam mellett és nézem, nézem a szemében lévő csillogást, a szája szép ívét, figyelem ahogy próbálgatja a hangocskáját! Szerencsém van vele, mert nyugodt baba. Sokszor arra gondolok, hogy Kitti lányom mennyivel másabb volt, sokat sírt. Igazából nem is csoda,…..
Ezek a képek még bent a szülőszobán készültek, az elsőn még épp csak letörölték róla a magzatmázat és a magzatvíz maradványait. A második kép akkor készült mikor elösször foghattam meg a műtét után, szeretem ezt a képet attól függetlenül, hogy elég rosszul festek…..