Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szupernyul

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elpirulás kifejezetten kínos és bosszantó dolog, amit gyakorlatilag lehetetlen kontrollálni. Elég hozzá, ha hirtelen a figyelem középpontjába kerülünk, nem tudjuk a választ valamire vagy hibázunk, de néha még az is, ha váratlan pillanatban szólnak hozzánk. És persze ezen túl…..
szupernyul 2011.10.21 08:06:30
@IIsten: én ezt sajnos nem így élem meg.

@TrueY: fogalmam sincs, próbáltam visszaadni, amit a linkelt forrásokban olvastam, a tévedés nem kizárt :)
Régóta foglalkoztatott hobbi szinten a sminkelés, de inkább tudásmorzsákkal, mintsem rendszerezett ismeretekkel rendelkeztem. Ezért döntöttem úgy tavaly év végén, hogy beíratkozom egy sminkes tanfolyamra. Már egy ideje nézegettem őket a neten, amikor pont úgy alakult, hogy egy…..
szupernyul 2011.06.27 15:57:13
@OkoskaTo:rp: az alap ismereteken túl van egy csomó fogás és praktika, amit a profik szereztek évek tapasztalatával és jó esetben át tudják és akarják adni másoknak. egyébként mutassatok egy tinit, aki úgy akar sminkelni, mint a 40 éves anyja :)

@penelope garcia: szerintem meg mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Itt az ideje megjósolni, hogy 2011-ben melyek lesznek a legjobb kutatási témájú blogok – írja Sean Copeland saját blogjában. Ezután különféle szempontok alapján felállítja a sorrendet. Nézzük! Sean internetes ranglistákat és analitikát használt annak meghatározására,…..
szupernyul 2011.01.03 09:21:26
Onlinemarketing blog Mészapi 2010.11.04 23:48:22
Ma megint aktiválnom kellett a hirdetésblokkolót az egyik vezető hazai oldalon. Most nem célom sem a portált sem a hirdetést fikázni, maga a jelenség az, ami miatt azt gondolom, érdemes erről írni.Tehát az történt, hogy az én böngészőm valamiért nem úgy kezeli a sütiket, mint…..