Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeBron Győző

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április elején 71 ezer néző előtt játszott egyetemi kosárlabdadöntőt a Duke és a Butler. Az Indianapolis Colts amerikai futball csapat stadionjában lejátszott mérkőzésről hetekig cikkeztek az amerikai sajtóban. Magyarországon viszont totális érdektelenségbe fullad az egyetemi…..
LeBron Győző 2010.04.24 17:31:24
Érzékeny pontra találtál!
Rengeteg probléma van a mai MEFOB-bal és rengeteg a kihasználatlan lehetőség. Kosármefob-bal 4 éve vagyok érintett és eleget láttam a 3 MEFOB döntőm során. Rohadt jó buli még meccsek is vannak, jönnek profik is játszani. A legjobb 4 csapatban rendre szerepelnek elsőosztályú játékosok keveredve az amatőr sportolókkal, ennek ellenére sem érdekel több embert.
Sajnos a kosármefob bajnokság néven szervezett kupa, ha jól tudom jövőre kupa lesz és 3-4 db kétnapos forduló, ahol az utolsó alaklom lesz a döntő.
A mefs honlap tényleg komolytalan, de már vannak új kezdeményezések, méghozzá kapásból egy videóval amiből kéne ezer:
www.mefobkosar.hu/content/mefob-2010
Felmerül a kérdés, hogy egy fiatal blognak mint amilyen a Pálya szélén, van Facebook rajongói oldala és twittere, akkor a MEFS-nek miért nincs. A kosár MEFOB-nak már van 11 taggal a háta mögött:D
Valamint nagyon igazat adok Disznóvágási Ferinek is, mindenhol nyomatják a TDK-t még én is csináltam, a TF nemzetközi TDK-t is rendez kétévente...ami tök szupcsi, csak a baj vele hogy a sportolást, az ilyen versenyeket mint a MEFOB háttérbe szorítják.
Még sokat tudnék írni de meguntam.
Amúgy jó a cikk!!!