Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zehu

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
A költségvetési főnökasszony tudja magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő, bizalomgerjesztő, és rendkívül fiatalos. Húsz évet ugyanúgy letagadhatna, mint a közbeszerzési partnerektől érkező mellékjövedelmet – hiába, a cérna és a szilikon…..
Hello Tibi!A téma a földön hever, most végre meg is írtam. Az Öregasszony, de A Nyugdíjas is lehet a címe. Nem tudom, van-e a témakörből és elfér-e, remélem, hogy igen:)üdvNorbert K -Tudom Anci, tudom. Én se tudok aludni, igen, éjszaka többször is felkeltem, 6 óránál…..
Szipoj Ágnest senkinek nem kell bemutatni. Szinte a tökéletes ismeretlenségből robbant be üstökös csillagként a hazai irodalmi élet fénylő egébe; azelőtt táncosként, masszőzként és eszkortként (luxuskurva, beképzelt sznoboknak – a szerk.) dolgozott, de 2005-től tudatosan…..
zehu 2011.06.29 10:47:08
@tff: "A világban csak egyetlen hely és pillanat létezik, az ITT és MOST. Tekints magadba, nézz szembe gyengeségeiddel, fogadd el önnön magad, és maguktól tárulnak fel a végek és a válaszok saját, végtelen és időtlen mivoltukban."

Respect ezért! kb. öt perce csak röhögök ezen :D Facebook üzifal színvonal felüli, tényleg! :)
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
zehu 2011.04.19 11:12:13
 Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, engedtessék meg nekem, hogy a szerzőről - a sokak számára ismerősen csengő nevű Gorilláról - ejtsek egy-két szót. A Nagybetűs Élet az internet aranykorában csodált személyiségek közül többel is összeboronált már (ld. ÁSÉS…..
zehu 2011.04.19 08:40:22
@Frengi: Igen, ez valami olyan, mint a magyar Praktiker. Amúgy ilyet én is szoktam az egyik nagy könyves online-shopnál (direkt nem írtam nevet:)), ha nem rendelek annyit, hogy a kiszállítás ingyen legyen,akko megrendelem online-shopban a könyvet és azt választom, hogy ne postázzák, mert megspórolok xy %-ot a könyv árából, nem kell kiszállítást fizetni és nem szánalmasodok azon, hogy mennyi borravalót adok a futárnak.. Na, ez aztán modoros.
Modorosblog Gyalogos a bicikliúton 2011.03.31 18:20:00
-Csodálatos ez a tavasz a hosszú, kegyetlen, csontig hatoló tél után... felkelés sötétben, napnyugta háromkor, havazás, havas eső, ónos eső, latyak, olvadás, fagyás, sima eső, metsző, viharos szél - borzasztóan deprimáló január, aztán február - az év legocsmányabb…..
zehu 2011.03.31 19:59:54
@Frengi: bezony, nem akarok hazudni, de úgy tudom, hogy Bécsben büntetik is ezt! Nálunk is van ilyen gyalogos ÉS kerékpár út (haha), ahol a járda egy csíkkal van elválasztva kerékpárúttól, de persze senki nem tart be ilyeneket.

Amúgy Nizzában 30-as táblás láttam a kerékpárút mentén, érdekes..
  Kösz, hácsé - nem csalódtam most sem. Az egykori playmate mára megkomolyodott, és egy kereskedelmi tévéadón műsort vezet. Mesél nekünk értékről, múlandó dolgokról, valamint az élet, a média visszásságairól. Kedves Szabina, először is hadd gratuláljunk a…..
zehu 2011.02.25 17:46:20
Szia Tibi! Mindig elolvasom a postokat a blogodon, és bátorkodtam írni egyet jómagam is. Remélem nem okozok csalódást. Rövid lett, de szerintem velős. Ha arra méltónak találod, meg is oszthatnád az olvasókkal. Megköszönném.Üdvök! Antiant86 A modoros anyaA modoros anya nagyon…..
zehu 2011.02.20 11:26:19
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): nem csak a kamaszok dicsekednek, hanem úgy amblokk a nagy többség...

A kamaszok softpornós képekkel, + naponta váltogatják a családi állapotukat, egyetemisták nóném francia kisváros egyetemén készült Erasmus-barikkal pózolnak, 25-30-ig diplomaosztó képei és az első munkahelyi buliról felnyomnak 83 képet, ahol mindenki be van tagelve, de végül mindenki kitageli magát.. 30-35-ig gyerekek, egzotikus utazások vs. Horvátban/Olaszban/Bulgárban '09, 35+: ha sikeresen felnőtt az emberünk, akkor konszolidált képeket tesz fel magáról és 10 képnél nem lesz több, ha nem akkor kezdődik minden előről...
zehu 2011.02.20 13:24:08
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): szerintem is ugyanaz, még talán az iwiw abban jobb is, hogy oda beírhatsz ált. iskolát is, gimit, életkort stb ami megint könnyíti a keresést. Meg nem elhanyagolható szempont, hogy a face ingyen van mobilról (talán a 30-asoknak) és kilehet írni, hogy épp "uncsizok", "már csak fél óra és go haza", és ugye ezt nagyon fontos megosztani. Persze, én is arra használom nagyjából amire te, utálom az e-mail címeket, főleg azóta, amióta mindenkinek van legalább három és te tuti azt tudod, amire félévente egyszer megy fel az illető...
Modorosblog A kisember 2011.02.10 06:00:00
A kisember függ. Függ az államtól, a munkahelyétől, a banktól, a rokonoktól, a társadalomtól - egyedül saját magától nem. Minden oldalról kiszolgáltatva érzi magát, de egyúttal nem is kíván ezen változtatni, hiszen ő ehhez kevés. Kisemberségébe beletörődött - nem ér…..
 Sanyinak köszönjük szépen a Stand-up komédiás mellett ezt az ismét kiváló posztot. Eredetiben a blogspoton olvasható, de megkaptuk a jogokat az egész újraközlésére :)) A főzőnap délelőttjén a főzőceleb összecsukható kerékpárral, mopeddel vagy speciális,…..
zehu 2011.01.09 11:11:16
@Farkasokkal táncoló: Én is nagyjából a fent említett okokból néztem az ilyen műsorokat, nem tudom hogy, de mindig úgy jött ki, hogy amikor néztem szinte mindig spárgakrémlevest csináltak..
Modorosblog Az istennő 2010.12.20 20:29:00
-Hálló? Na szia Drágám, na csak úgy hívlak, hogy mi van már... mi van veled, na mesélj! Hát az nem sok. Semmisemmi, most végeztem, most szálltam fel a Bosnyákon a buszra, megyek haza, ilyesmi. Te, a faszom kivan már, de tényleg. Bent is a Robi folyton baszogat, most már egy nap…..
Modorosblog Az eminens kislány 2010.12.12 16:50:00
A szabad asszociációs gyakorlat oroszlánrészét köszönöm nosferato úrnak. Természetesen aki ilyen volt, ma már nem vállalja (ahogy Tibi fogalmazta kissé kuszán: "ma már senki nem volt ilyen"). Hajlandó vagyok elhinni, hogy nem te voltál. DE LÉTEZIK. Az ilyenekre…..
 Mindenkinek derűs, fergeteges szombatot! ;-) Azt hiszem, sok kitartó követőnknek hiányzott már egy ilyen belsős poszt, mint a mai. A Kocsmák népe c. duettünk után jöjjön egy újabb társadalmi csomópont: a buszpályaudvar. Most Peri az egyedüli szerző, köszönjük neki nagyon.…..
 Szia, Tibi!(-Sundisc- vagyok indavilágból, blogod rendszeres olvasója)Alább küldöm minden kedves műkedvelő és -értő olvasónak az évek során felhalmozódott modorosságot, ami ért, miközben csak belehallgattam néhány hétvégi rádióadásba egy-egy "beszélgetős"…..
zehu 2010.11.12 21:14:16
@Frengi: "itt a WR4 a kedvenc de folyton elállítódik, néha Rajna-Palz meg ilyenek jönnek, AAchenben folyton a holland adók jöttek be, máshol a BR 5, vagy 3, mert azt jó tudni ha főz az ember hogy az A3-as autópályán egy Defektes fahrzeug miatt"

:D:D nagyon modoros vagy... :P
zehu 2010.11.12 22:18:57
@Modor Tibi: von mir aus :D