Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MPeti01

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Challenge Accepted már címében jelzi, hogy olyan játékosoknak készült, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól. A játék főhőse egy cica, akinek Szemétparasztfölde helyszínein kell eljutnia először egy ajtónyitó gombhoz, majd az ajtóhoz. Dolgát nemcsak a szokásos…..
A Solarmax játékmenetét láttuk már a Nano Warsban és a Tentacle Warsban, ugyanazokra az alapokra épül: bázisainkról seregeket tudunk küldeni semleges vagy ellenséges bázisokra, minél nagyobb a sereg, annál gyorsabban foglalja el a bázist, és minél nagyobb egy bázis, annál…..
Korábban már találkozhattunk az őrült pingvinnel, aki el akarta hagyni a Déli-sarkot. Most itt a második rész, amelyben egy rövid felvezetés után azonnal nekivághatunk újra a fagyos próbának. A játékmenet a korábbihoz nagyon hasonló, természetesen újabb és szélesebb a…..
MPeti01 2011.07.04 13:01:52
@koc: Nekem a OneMoreLevel-es verzióban meglett.
Bowja, a nindzsa és Retardo lovag után újabb szupercuki kalandjátékhőst ismerhetünk meg a Pencilkidstől: a pöttöm szamurájt. Ahogy lenni szokott, a point-n-click játékmenet végtelenül egyszerű, látszik, hogy a játék fejlesztésekor szempont volt, hogy kisgyerekek is könnyen…..
MPeti01 2011.06.25 15:21:42
Az ötletes Nitrome-játékok egy szép példája a Faultline, ami a Kongára is felkerült. Hőse egy robot(?), aki karjait a pálya megadott pontjaira kilőve össze tudja rántani az adott pályaszakaszt. Ezt a képességet kihasználva kell továbbjutni a játék 30 pályáján, néha egészen…..
MPeti01 2011.05.20 18:33:29
MPeti01 2011.05.20 18:42:36
@Roannes: A tetejébe meg a Crush the Castle 2 csak egy nappal ezután jött ki :D www.youtube.com/watch?v=VR0saTTmY64 - június 18 a dátum
Az ötpontos értékelés ezúttal nem játéknak, hanem poénnak szól. A poént pedig az egyik legjobb webcomic, az XKCD követte el, itt lehet megnézni, hogyan képzelik ők a mennyországot. A képregényből játék is lett, a címe Heaven, és a legkönnyebb tetrisklón, ami valaha készült.…..
MPeti01 2011.05.08 17:03:06
@nyauuuuu: Áh, erősen kétlem hogy ez az, hiszen ennek pont a fő elemét nem említette.
A Picma volt az előző blogon, a nonogramos játékok egy szép képviselője volt – most itt a folytatás, ami már inkább az aknakeresővel kacsintgat. Adott egy négyzetháló, azon számok, amik azt jelzik, hogy rajtuk és a körülöttük levő négyezeteken összesen hány négyzet van…..
Régen volt Nitrome-játék, tudom, hogy megosztja a közönséget az oldal, de a Test Subject Blue-nak mindenképpen itt a helye. Nagyszerű környezet (egy kísérleti organizmussal kell mászkálnunk), cuki grafika és jól kihasznált játékelemek jellemzik – ez utóbbiak között…..
A Tentacle Wars jó kis real-time stratégia volt a Nano Wars által meghonosított műfajban: bázisainkkal kellett más bázisokat elfoglalni úgy, hogy megfelelően osztottuk meg erőforrásainkat és okosan támadtunk. Külön színt vitt a játékba, hogy a bázisok színes mikrobák voltak, a…..
MPeti01 2011.03.22 17:22:00
@Én is akarok kommentelni: Wow, akkor aztán jól ment neked. Én jópár pályával bénáztam egy ideig.

@Malarki18: A lényeg az, hogy több (akár 3) sejttel támadj egyetlen másikat. Akkor tuti elfoglalod. Meg érdemes vagy a jobb, vagy a baloldalára a pályának koncentrálni, mert úgy már könnyebb a maradékot elfoglalni.
Notebook Wars 2. Azt hiszem, többet nem is kell mondani, remek folytatást kapott a spirálfüzet-dizájnos lövöldözés (aminek első részéről már posztoltunk). A folytatás grafikája egy kicsit jobb, mint az elődé, vannak új repülők, fejlesztési lehetőségek, de az alapok ugyanazok,…..
Aki játszott a Wooden Path első részével, az bizonyára örömmel veszi, hogy megjelent a második rész, pályaszerkesztővel együtt. A feladat továbbra is ugyanaz: fahidakat kell építeni, amihez nem csak a híd részeit kell sorba rakni, hanem mindenféle trükkös módokon kell…..
MPeti01 2011.03.16 17:27:03
@denes1es: Nagyon értelmes.

Egyébként nekem tetszett az első része, kíváncsi vagyok milyen folytatást hoznak össze, épp töltődik a játék.
PixelParaszt Pixelparaszt 2010.10.08 20:47:44
A PixelParaszt egy magyar nótákat elemző blog. Igen, magyar nótákat. Ma már nem nagyon hallgatunk ilyesmit, főleg mi, fiatalok, el is felejtjük lassan, hogy mik is ezek és nagy szemekkel, visszafojtott röhögéssel bámulunk a lagzikon, hogy azok akik részegen ordítják a szöveget,…..
A mai képen egy szív formájú tavat láthatunk. Valószínűleg nem soppolt...
Sziasztok, újra a segítségeteket szeretném kérni. Most ti is tehettek valamit az Opcsal Blog-ért :)Az X-Meditor egy Facebook-os nyereményjátékot hírdetett meg. A főnyeremény egy teljes grafikai design, saját domain és egy évig 2 giga tárhely. Minden szép és jó lenne, lenne…..
Mit is mondhatnék még? :)..
MPeti01 2010.12.22 13:43:24
@Langlager: Hááát, kétlem. Akkor elég képtelen pózban kéne tartania a felkarját. Ettől függetlenül jó kép!
Ritkán lehet a valóságban találkozni ezzel az, egyébként papíron nagyon jól ismert, illúzióval. Lássuk, rájösztök, hogy miről van szó?..
MPeti01 2010.12.15 17:19:16
@zsomoka1998: Kilincs? Mióta vannak csempéből ajtók? :D
A Tentacle Wars olyan stratégia, mint a Nano Wars és tarsai: bázisainkról kisebb seregeket kell küldenünk más bázisokhoz, hogy elfoglaljuk azokat, és úgy kell taktikázni, hogy az ellenfeleknél gyorsabban erősödjünk. A bázisok azonban itt mikrobák, a seregek pedig csápok, és egy…..
MPeti01 2010.12.12 13:10:35
@Yooha: Photoshop? Lol. Legfeljebb más verzióval játszott. Amúgy én ott azt csináltam, hogy folyamatosan megakadályoztam a pirosat a nagy sejt elfoglalásában (amikor kb. félig-háromnegyedig elfoglalta, mindig rákötöttem egy csápot és elvágtam a gazdasejtnél), és közben széplassan elfoglaltam a jobbalsó sejteket. Aztán mentem a nagyra, és a balfelsőre. Számomra a csápvágás helyével kapcsolatos cuccok elég nyilvánvalóak voltak...

Amúgy imádom az ilyen típusú játékokat, kár hogy nincs belőlük több! :D
A mai képen néhány térben jól kidolgozott betűt láthatunk, amik a megvilágítástól függően mást írnak ki a falra...
A mai képen az figyelhető meg, hogy a pöttyök a háttér mozgása miatt úgy tűnnek, mintha le fel mozognának, pedig stabilan állnak, bizony...
MPeti01 2010.11.27 12:37:47
@Langlager: @anubys: Ha ennyire nem hiszitek el, hogy ez csak az opcsal része, és valójában nem így van, töltsetek le valami ingyen GIF animátor progit, és nézzétek meg benne a képkockákat külön-külön :D
MPeti01 2010.11.27 12:39:38
@anubys: Ja bocs, félreértelmeztem. Ha az opcsal részének érted, igazad van :D

@Langlager: Vagy egy egyszerűbb megfigyelési mód az, hogy nagyon-nagyon közelről nézz egyetlen pontot, és csak arra koncentrálj. Nem fog mozogni.
A mai képet zsotya123 küldte nekünk. Fentről, vagy lentről látjuk a kockarakást?..
A mai képen egy férfit láthatunk szemből, nyilvánvaló. De takarjuk csak le a mellkasát, és nézzük csak az arcot. Nem olyan, mintha profilból lenne fényképezve?..
MPeti01 2010.11.23 17:46:51
@Dínósbácsi: Egy mattfekete árnyék? A feje mögé hogyne jutna egy kevés fény, ha van a közelben fényforrás? Ettől függetlenül jó kép :D
Aranyos kis platformer a Great Dungeon in the Sky, de kicsit túl egyszerű. Mondom ezt annak ellenére, hogy 400 különböző karaktert lehet felfedezni a játékban. A gond az, hogy e karakterek nagy része nem igazán használható jól, illetve hogy nagyon sok a hasonló, ugyanúgy támadó…..
Itt is egy újabb bizonyíték, hogy az Ariel trényleg kiviszi a foltokat. Köszönjük Grr1234!..
A mai képen egy csomó értelmetlen formát láthatunk, de ha egy kis türelmünk van rájövünk, hogy igazából ezt ki lehet olvasni...
MPeti01 2010.11.01 12:51:28
A mai képen a Time Square-t láthatjuk járdán megelevenítve, valamint mellette újabb Super Mario hangulatú alkotás látható...
MPeti01 2010.10.28 11:37:38
@Dínósbácsi: Hát én sem értem, az biztos...