Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bade

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hétvégén rajtam van a szopóálarc, hogy megírjam a Villa nagy történéseit. Aki nem bírja a szavak áradatát, annak alles zusammen itt van egy mondatban a lényeg: Krisztián sír, a többiek félnek. Na, de ahhoz, hogy idáig eljussunk kellett egy Titanic betétdal, több liter…..
Jájj, emberek! A tegnap beígért izgalmas adás sajnos a lakók jellegtelen balfaszkodásai miatt elmaradt. Vígasztaljon minket a tény, hogy Lilu ma kényelmes, játszós ruhában vezeti a műsort, ami jelen esetben egy zöld gátyó és egy piros flanelingre hajazó, tipik favágó felső…..
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Bade 2014.01.21 02:27:42
@Schlomo Goldberg:

Ez cikibb,mint Robin Sparkles-Let's Go To The Mall című nótája...

Nem csodálom,hogy drogos a csaj,azok vállalnak el minden szart.
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
Bettina két napja küldte be ezt a juhtúrót, ami az eredeti címkéje szerint akkor még csak két napja járt le. Biztos jó volt még: CBA, átdátumozás…. Történetem feltehetően nem egyedi eset. Például, aki szintén vásárolt a veresegyházi CBA "Prima" (a jelzőt inkább nem…..
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
hogyvolt Éden hotel - 2x38 2012.05.09 06:00:00
Nem sok történet tegnap az intézményesített csöcsvillantáson no meg a Naomi-Naiva saga újabb hisztis fejezetén kívül, ma abból a szempontból tuti jobb dolgunk lesz, hogy lehet találgatni: nyakig vagy csak derékig lett hugyos Broki, az ember, aki szereti az alkoholt, de nem nagyon…..
Bade 2012.05.09 13:19:53
@Pilar Ternera:
Ugye mindenki tudja,hogy vmelyik új védett lesz és ők adnak vkinek védettséget

Szóbajött a titok és Hyper kérdezte,hogy el lehet-e mondani,erre Bogi lábbal meglökte,hogy mondja csak el,jelezve neki,hogy ez a titkos küldetése(ebben a részben is szó volt,hogy a titoknak mait leírtak még lesz jelentősége)
Hyper ezt felismerte,arra számít majd,hogy Bogi mint régi ismerőse megkapja a védettséget és neki is fogja adni.

Amúgy a Viasat akkor kavarná meg,ha azt az embert,aki elmondja a titkát hazaküldenék és helyére jön az új,aki kicsikarta a vallomást.
Bade 2012.05.09 13:35:52
@beacska:
ha mindketten teljesítik,akkor nincs védettség

A többire nincs magyarázatom:)
Ezt csak a szerkesztők tudják,ma és holnap kiderül:D
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x17 2012.04.03 04:00:00
Újabb hetet nyitunk a Fogadó az agyhalottakhoz történetében, amiből múlt héten úgy távozott Ríkó, ahogy jött, nyom nélkül, és kihajították Muzsikus Kulabát is, akinek azért kellett mennie, mert elvette Hipertől az ő szeretett Fatterját még vagy két hete. Érkezett egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x15 2012.03.29 09:30:00
T69.2 ma már beereszti a levegőt(?) a lábai közé, a végtagokat a modelliskolában tanított első beálló póznak megfelelően "egy db egyenes - egy db 30 fokban jobbra ki, lábfej kifordít, testsúly az egyenesen" helyzetbe rendezte a karbantartó, viszont a skin a héten…..
Bade 2012.03.29 14:55:37