Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsi emma

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Míg Háromszék megyében még rakják a homokzsákokat, Fehér megyében már a múlt heti pusztítás utáni károkat veszik számba. A háromszéki medencében futó Feketeügy folyó most rászolgált baljós nevére: az áradás pincéket, kerteket lepett el, több száz házat…..
  Meggyes Tamásról, Esztergom fideszes polgármesteréről pénteken került fel a YouTubera egy '98-as videó:    Meggyes még aznap az alábbi közleményben határolódott el az erőtlen internetes próbálkozástól:…..
kicsi emma 2010.04.20 09:37:19
@zoli29: Téged is idegesítene, ha a te választókörzetedben lenne jelölt, és fidesz-szavazó lennél egyébként. (Hogy mást ne mondjak, aki manapság a válóperét nem tudja két hónap alatt elegánsan megoldani, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.) A fő baj, hogy az esztergomi körzetben teljesen megosztja a jobboldalt. Már mindenkivel összeveszett, akivel lehetett.
És akkor áll az ember a szavazófülkében, és választhat az mszp, a jobbik, az mdf meg eközött az alak között. melyik ujjamba harapjak?
kicsi emma 2010.04.20 09:38:25
@zoli29: nem népszerű helyi szinten, épp ez a baj. Bár az lenne.
Kedvem támadt egy kicsit az elemezgetéshez és, hát mit is mondjak, elég érdekes eredmények jöttek ki. Főként Orbán büszkesége vitt a dologra, hogy már zsebre is tette a maguk fix kétharmadát és azért valljuk be, erről az utca emberének elsőre a „három emberből kettő…..
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
  Már csak néhány nap van hátra a második fordulóig és bő egy hónap telt el tippjátékunk első köre óta. Most újra tippelésre kérjük kedves olvasóinkat, kíváncsiak vagyunk, ki szerint változott a helyzet március óta. Sikerült-e az áttörés Mesterházy Attilának?…..
Hooligan mit sem sejtve készült online pizzarendelésre, amikor megtudta, hogy lakóhelyén, a festői Dunaújvárosban fantasztikus nevű új utca nyílt. Kérjük szépen Hooligant, vagy bárki más olvasónkat Dunaújvárosból, hogy csináljanak nekünk pár fotót az utcáról. A pizza.hu…..
  Különös felfedezést tett Csokis, a 10-20 négyzetméteres budapesti lakások világában. Mint írta: "A múltkori ingatlansalátában volt egy hirdetés egy 16 nm-es "ékszerdobozról". Feltűnt a kép, mert mostanában kerestem kis lakást, és ebbe én is belefutottam. Az az érdekes,…..
Az MTV válaszolt a Talmageddon című produkcióról írt rövid kis posztunkra. (Tényleg, mondja már meg valaki, hogy miért Talmageddon volt a műsor címe? Elmagyarázta valaki Talmácsinak, hogy az Armageddon az nem egy film Bruce Wilis-szel?). A lényeg, hogy pontosítunk, leközöljük az…..
Elképesztő a titkolózás, de a Homár remek petrolkémiai kapcsolatainak köszönhetően a Mol menedzsmentjéhez közel álló körökből megtudta, hogy a Részben Magyar Mamut visszavág az OMV-nek a Lánchidat rajta omv-s kamionnal mutató, "Ausztria megint kicsit nagyobb lett"…..
Hiába a hegyekben álló zseton meg a közös Unió, Metternich vére úgy látszik nem alvadt meg. Az OMV olajcég ugyanis az "Ausztria megint kicsit nagyobb lett" szlogennel tudatta az osztrák fogyasztókkal a multinacionális vállalat magyarországi térnyerését. Nekünk amúgy…..