Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katzenjammer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Ninja Gaiden - Outtakes   Lehullt a lepel. A videó amit bejelentettem: Ninja Gaiden - Outtakes, Ninja Gaiden - elszúrt jelenetek. Egy élmény volt feliratozni. Végig röhögtem. Aki nem tudja miről van szó, vagy aki nem látta az eredeti videót azzal kezdje. Be is linkelem ide. Ez az…..
Katzenjammer 2010.07.09 16:25:14
@playground: A Ninjat Kevin Finn-nek hívják...Mike Matei, aki a rajzokat és egyébb illusztrációkat rajzolja...tudtommal.
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.05.28 18:03:39
István a Dunaújvárosi Főiskolán tartott prezentációt (ugye de imádja/imádta mindenki a fősulis prezentációkat? :P) a modern médiáról és úgy gondolta társaival együtt, hogy valamiért munkásságomat prezentálnák az embereknek. Tudom, hogy ismétlem magam, de ez így még…..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Katzenjammer 2010.04.23 20:31:59