Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JayDaMasta

4 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már kb. másfél éve működik ez a furcsa játék. Az üzleti modellje egészen zseniális, mindenki ugyanannyit fizet, látszólag a semmiért. Már a kezdetektől. Mégis mire is adják ki az emberek a ropogós eurókat? A harmincat, ami egy jó Steam sale-en akár 6 klasszikus játék ára? Leugrasz egy repülőből,…..
Jay mondja Hasta luego, Nikola 2018.02.03 13:46:57
Már évek óta nem tudom, mi folyik a Chicago Bulls front officeában. Amint kiemelkedő tehetséget sikerül megszerezni, azzal valami történik, aminek jó részéről gyaníthatóan ők tehetnek.Ez a friss trade nem a legjelentősebbek közül való, mégis teljesen jellemző. Mindenre. Butler távozása után Nikola…..
Kattintásvadász cím, ugye? Pedig nem érdekelnek a klikkek. A mai napon ellenértéket is kaptam a címben leírt áldozatnak. Régóta nem volt alkalmam úgy tudást átadni, hogy csak pozitív legyen a reakció. Alig rontottam, miközben beszéltem. Nem kellett számolni mennyit őőőztem, mint a hőskorban. Az…..
Jay mondja Miért? 2018.01.25 21:20:14
Nem tudom. Tiltakozott ellene a belső zárkózottságom, nyomatta a rosszul értelmezett hiúságom. Annyira 2010-es, idejétmúlt, nem karakterlimitált. De rájöttem, nekem ez a legtökéletesebb. Írni, és Dumb-nyi esélyt megkapni arra, hátha olvassák. Hogy mi lesz? Még gőzöm nincs. 99,9% hogy csak pofázni…..
Na végre, ez igen! Tippelőink rákapcsoltak ennek köszönhetően többen is találkozhattak a régen látott 50 feletti pontszámokkal! Ha még a Fradi is megverte volna a Halit, lettek volna 60 felettiek is! :) A Fradi meccsre csak Betta volt képes értelmesen tippelni, aki egyébként…..
Az előző fordulóban Betta remek pontszámot ért el, ennek egyenes következménye volt, hogy tippelőink gyengébbnél gyengébb pontokat szereztek. A rossz hír az, hogy Betta még rátett egy lapáttal! A jó, hogy ennek ellenére egy hajszállal bár, de tippelőink jobban teljesítettek,…..
Talán ha egyszer volt az is csak félig volt igaz, hogy Betta több pontot szerzett mint a tippelők átlaga. Mindesetre most biztos ez van, ami előrevetíti azt is, hogy pocsékrossz pontszámok születtek, hihetetlen gödrök és betlik, biztosak vagyunk benne hogy a tippszmiksz iroda is nagyot…..
Ismét remek forduló elé nézünk, olyan rangadóval mint MTK-UTE vagy éppen Videoton-Kispest. az elmúlt hetek gyengébb teljesítményei nemcsak fodball csapatainkra jellemzőek, hanem bizony tippelőinkre is. Azonban már jó úton haladunk, ezúttal szebb pontszámok születek, a győztes…..
Teljesen rendhagyó módon avval kell kezdenem, hogy ilyet még nem pipáltunk! Emlékszik még valaki mi volt az előző fordulóban a tippelők eredménye? Négyes holtverseny, 46 pont járt minden elsőnek. És? Hát basszus az, hogy megint ugyanez van! Négyes holtverseny, mindenki 46 ponttal…..
Kedves tippelők egy gyors eredményhirdetés táblázattal most, illetve a nagyszerű tippjeink hajtás után! Egyébként egészen nevetséges eredmény született, 4 holtversennyel az élen :) Gratulálunk Emi2, divaoni01, Zigi, ron89! DVSC - PaksPedig már elterveztük, hogy azt írjuk:…..
Lejátszották az Nb1 ötödik fordulóját és már jön is a hatodik. Juhé! Tippelőink nem parádéztak, bár volt pár tisztességes pontszám bizony igen sok méltatlan komponálás, alacsony pontszám is borzolta a kedélyeket. Gratulációnk Titi120-nak szól, aki megnyerte a fordulót.…..
Válogatott okosságok A nap képe 2013.08.27 18:24:24
Foci, sör, céllövölde: az Egyházasrádóc (Vas megye II. osztály) hazai pályán mindenkire veszélyes, vasárnap a Csörötnek szaladhat bele a késbe.  A családbarát stadionban 400-500 néző előtt rendezik a mérkőzéseket, és mialatt az MLSZ a molinók ellen harcol, itt akár…..
JayDaMasta 2013.08.27 19:23:37
Nohát csapjunk bele. Először is gratulálunk tippelőinknek, sikerült most jobban teljesíteni, Betta szegény utolsó lett. A Haladás - DVSC (1-1) és az FTC - MTK (2-0) eredményt igen sokan telibe is találták. Gratulációnk Zolika1212-nek szól, aki megnyerte a fordulót! Emi2 megpróbál…..
Nohát kedves versenyzőink, ez a forduló se sikerült parádésra! Tudják hány ember tippelt összesen arra, hogy a Mezőkövesd nyer Kecskeméten? Kettő! bendeguz90 és Betta! Tudják hányan tippeltek arra, hogy a Haladás megveri az MTK-t a Hungárián? Egy! Betta!!! Na hát így nehéz…..
Izzadtak csapataink rendesen előző hétvégén és fognak most is. Semmi egetrengető nem történt, az ETO-nak még nincs győzelme, a Derbecen agyonverte 1-0-ra a Kövesdet így első továbbra is, a Fradi meg a Vidi lekopírozta a tavaszi meccsüket, Kassait csak majdnem verték meg, az UTE…..
Nagyszerű első fordulón vagyunk túl. A csapatok parádéztak, fantasztikus játék, fantasztikus iram, mindenkivel elfeledtették, hogy már mindenki kiesett a nemzetközi kupákból. Ez persze nem igaz, ami viszont igen, hogy tippelőink zseniálisan bekezdtek, igen sok szép pontszám és…..
A tomboló kánikula közepén mi lehetne jobb mint a Balcsin sörözni bikinis csajokkal? Hát perszehogy Nb1-es meccset nézni! És igen, kezdődik! Csapatainkat beárazták, nem állnak már harcban, nem csak a nagy meleg és az akadozó légkondik miatt izzadnak a Sporttv és az MLSZ…..
Hát eljött ez is, az utolsó Nb1-es forduló a szezonban. Szomorú ez bizony! Az egyetlen pozitívum, hogy mind a bajnokságban mind a tippelésben vannak még nyitott kérdések. Az ezelőtti fordulóban tippelőink nagyszerűen teljesítettek, szórták a telitalálatokat és a +50 pontos…..
Kicsit kesze-kusza lett ismét a forduló beharangozója de csak sikerült. Az előző forduló eredményei megvannak, gratulálunk Balázs Sz-nek és johnny carriaganak! Egyébként megint igen suta alacsony pontszámok születtek, annak ellenére, hogy Betta is teljesen mélyponton van. Az…..
Szavakat nehéz találni mennyire remek az egész magyar Nb1!  Elbukhat e még a Győr?  Ki kapaszkodik fel a dobogóra kétségbeesetten? Bennmarad mégis a Siófok? Nem tudjuk! Mindenesetre tippelőinknek gratulálunk, a 25. és a halasztott 20. forduló gyalázatosan rossz pontszámai…..
Gratulálunk Mundr nevű versenyzőnknek, aki toronymagasan nyert. Bettának szintén jó fordulója volt. Lapozás után remek tippek, táblázatok, okoskodások, hajrá! KTE - EgerHorváth Feriről dalolnak a lilák. Ezt is megéltük.Tippünk: 2-1Betta: 0-3 Győr - PaksCsúnya vereség…..
A szokásos fantasztikus meccseket láthattuk hétvégén a magyar bajnokságban. Továbbra is sok a nyitott kérdés. Illetve nem, mert a két kieső már most megvan, ahogy a bajnok is. Tippelőink is keményen megizzadtak a meccsekkel, gratulációnk ismét Tamás D.-nek jár aki toronymagasan,…..
Bizony kedves olvasóink, lassan ráfordul a célegyenesre kedvenc bajnokságunk az Nb1! A java még hátra van, a nagy meccsek most jönnek majd szépen sorban. De tekintsünk még kicsit vissza az előző fordulóra, született pár meglepetés, tippelőink sem nagyon fosztották ki a…..
Egészen történelmi fordulót játszottak aranylábú Nb1-es fiaink a hosszú szünet után, hiszen nem volt olyan meccs ahol mind a két csapat a hálóba talált volna! Nem tudjuk volt e már valaha ilyen, de hogy ritka mint az Nb1-ben a ficakba ollózás az biztos. Tippelőink is igen kitettek…..
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
JayDaMasta 2011.03.03 21:52:07
@flimo13: úgy látszik :P