Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deniel0529

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HÉV-en szoktam találkozni ilyen láncfűrészt áruló fiatalokkal, sőt egyszer még egy hosszas alkunak és boldognak tűnő adásvételnek is szemtanúja voltam. Arról már mi is hallottunk, hogy ezek nem éppen kóser cuccok, de hogy még apróhirdetésben is ezeket árulják, arról…..
deniel0529 2010.04.23 18:42:55
Sziasztok!
Lehet itt sok ökörséget olvasni ezekről a gépekről,nekem személyes tapasztalatom:
Vettem egy ilyen gépet (DIREKT!!),ugyanis egy 15 E ft os gépről beszélünk,és ehez képest egy jó gépet kapunk,ellenben a tescos stb gépekkel aminek teljesítménye kb 2/3 ennek a hamisítványnak.3 LE-s 52ccm.A tescosak kb 2-2.2 LE sek.Újan vettem,normális bejáratás után,már túlvagyok a 10. tankon,ami nem kevés órányi munka.És csoda....gyönyörűen jár,a gyertya gyönyörű aranybarnára van kiégve,jó keverési arány mellett(1:25,szigorúan full synt!),és jó karbi beállítással nagyon sokáig jó gép marad.Vágtam már vele akácoszlopot is kb 20 éveset,szikrázott benne a lánc,és na tessék...azt a szar láncot még 1x sem kellett megreszelni.Ugyanúgy fog amióta megvettem.A vezetőlemez.....lelke a jó lánckenő...anélkül akármelyiket megölöd.
A légszűrő:2 darabból van ősszerakva(én összeragasztottam,csatlakozási helyére "O" gyűrű!!)így egy olyan képességű szűrőt kapunk,amilyet még nem is láttam....a legapróbb piszkot sem!! engedi át...hihetetlen amit megszűr.Ellenben a márkás gépek textil szűrőivel,amit ha nem olajozol és takarítassz minden használat után akkor a karbiban több lesz a por mint kint.Szóval egy ilyen szart kapsz 15 E ft ért,ugyanez márkásban kb 70-90 e ft.
De ha ökör módon használod azt is megölöd...ennyi az egész....
Ja és én nem egy pesti panelból szabadult ember vagyok,hanem értem a dolgom,tudom mit írtam le.És igen..egy karácsonyfát ki tudsz vele vágni...