Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fraxinus86

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dózsa György út 1. 1910-ben az Osztrák-Magyar Bank tíz új bankfiók létesítését határozta el Magyarországon. Békéscsaba és a megyeszékhely Gyula között nagy versengés indult a Békés megyei bankfiók elnyeréséért. A bank és a pénzügyminisztérium végül a várható forgalom nagysága alapján Békéscsaba…..
fraxinus86 2021.08.17 12:07:25
A székesfehérvári Megyeháza eredeti terveit Bécsben készítették 1803-ban, azzonban mikor már félig kész volt az épület, a vármegye vezetése úgy döntött, hogy új homlokzati terveket készíttet. A munkával az akkor még pályakezdőnek számító Pollack Mihályt bízták meg 1807-ben. A méltóságteljes,…..
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső – talán ismerős a népdal szövege. Miközben a javak, az élelmiszer, a víz és az energia igazságtalan elosztásáról több könyvtárnyi szakirodalom áll rendelkezésre; bizony sajnálatos, hogy a…..
fraxinus86 2015.12.16 03:21:06
Egy harmincas évekbeli a Harmadik Birodalomba szervezett társasutazásra invitállak most benneteket. Kövér úr és Sovány úr - hívjuk most így képeink szereplőit - kíváncsian fotózta végig az utazást. A képminőség ugyan néha hagy némi kívánni valót maga után, de remélem, a témák mindenkit kárpótolnak…..