Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marhagyurcsany

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha gyerekkoromban füllenteni próbáltam, anyám mindig azt mondta: a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát. Ez jutott most eszembe, amikor a trafik-pályázat dokumentumai körüli hazugságáradat nyilvánosságra került. Hazudtak, amikor azt állították, hogy mindenféle…..
marhagyurcsany 2014.08.16 12:40:06
@Tiborpapa: Nézd, bizoynos, hogy találsz olyat ami nem valósult meg. Igen. Ez minden kormánynál így van USA-tól Németországig. Viszont az Orbán kormány olyan makrokiigazítást hajtott végre amit 8 év alatt a nyomorult balfékeknek nem sikerült. Nem is sikerülhetett, mert meg sem próbálták, mert dilettánsok, antiaktorok. Úgy van 5 éve 3% alatt a hiány, hogy közben a 2008-as teljes furcsányka féle hitelt Orbánnak kellett visszafizetni kamatostul - volt olyan év, hogy 2000 milliárd volt a törlesztés a furcsányka féle hitelfelvétel miatt - éspedig pontosan a ciklus végéig, pontosan 2014. márciusig. Vagyis furcsányka olyan feltételekkel vette fel a hitelt, hogy a következő kormány bukjon bele, mert ugye már nyilvánvaló volt, hogy 2010-ben na maszopék nem fognak nyerni. De nem hogy belebukott volna, bátor húzásokkal megoldotta a problémát - álamosította a MANYUP vagyont AMIT NAGYON JÓL TETT !!!! A MAYNUP a legfőbb államadósság generátor volt, az álami befizetések egy része egyszerűen magáncégekhez lett irányítva, amely összegek természetszerűleg hiányoztak az állam költségvetéséből és Megyótól furcsánkáig újabb hitelek felvételével kompenzálták ki az így hiányzó összegeket. Na Orbán ennek vetett véget, mégegyzser: BÁRMIT IS TÖMNEK ABBA A BUTA KIS BUKSIDBA, NAGYON JÓL TETTE, mert másképp már az adósság rátánk 100% lenne. Na ennyit röviden, hátha tanulsz belőle...
marhagyurcsany 2014.08.16 12:45:25
@cenzuratroll bosszanto: Ez így kicsit büdös, olyan kálmánolgás... Nem rabolja ki az országot. Éppenhogy arra törekszik, hogy az ország birtokba vegyen minél több vagyont és egyre kevesebb jövedelem áramoljon ki. Az, hogy van egy klikk akik közel vannak a tűzhöz és ezért gazdagodnak meg megint minden országban így van. Nem azt kell nézni, hoyg a KÖZGÉP már megint kapott egy megrendelést, hanem azt, hogy már megint nem egy svéd vagy német cég kapta a megrendelést. Engem kurvára nem érdekel, hogy a KÖZGÉP állami megrendeléseken gazdagszik, mert a KÖZGÉPnek van vagy 500 beszállítója - magyar - akik szintén prosperálnak az állami rendelések miatt. Csak hadd gazdagodjon. Tudok olyan tanárnőről aki 3 gyermeke mellett a családi adózás miatt olyan 100 ezer forinttal kap töbett mint eddig. Erről miért nem pofáztok nyomorult balfékek ?
Augusztus közepén a Nemzetgazdasági Minisztérium egy rövid közleményben tudatta, hogy a tárca technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye miatt az adósságnyomás-mérőt a jövőben nem üzemelteti tovább. Mi úgy döntöttünk, hogy azok számára, akikben emiatt…..
marhagyurcsany 2013.09.04 16:12:39
@dzsak:
"Mindaddig, amíg fel nem bontod a lekötött betéted, nem rendelkezhetsz felette. "
---

De rendelkezhetsz vele: bármikor bonthatod a lekötést és azt csinász a pénzeddel amit akarsz. Ha ezt nem érted akkor nincs miről beszélnünk. VAgyis ez likvid, mozgósítható pénz. Ha megszorulsz hozzá nyúlhatsz. A berakott MANYUP pénzzel pedig semmit nem csinálhattál volna mondjuk 40 évig, csak nyugdíjas korodban kaptál volna pénzt belőle. Nézd, nézz magadba, ezen ne vitatkozz, teljesen felesleges, minél jobban tamáskodsz annál rosszabb helyzetbe lavírozod magad. Ha nem látod a két eset közötti ordító különbséget akkor játék van a fejedben...
marhagyurcsany 2013.09.04 16:14:04
@dzsak:
Vazze ! Az a különbség, hogy a MANYUP pénzhez nem nyúlhatsz `40 évig, a lekötötthoz meg akkor amikor akarsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!
marhagyurcsany 2013.09.04 16:16:54
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Tőlem nem vettek el semmit az égadta világon és még mindig mosolygok az olyan tökhülyéken mint te...:)
Az államank folyó nyugdíjkiadásai hitelből voltak fedezve, mert a befizetés egy része - nem egy extra rész !! - a MANYUPhoz ment. Azok meg éltek belőle 5%-os költségszinten mint marci hevesen. HA ez neked jó volt akkor van lehetőséged most is erre, cak nem az államnak befizetett járulékból.
- Magán-nyugdíjpénztári megtakarítások: elköltve.- Nyerőgép-piac: elintézve.- Dohány-kiskereskedelem: letudva.- Földbérletek: megoldva.- Takarékszövetkezetek: sínen vannak.- Tankönyvpiac: lassan egyenesbe ér. Na és neked mid van? Vállalkozásod? Vagyonod? Megtakarításod?…..
marhagyurcsany 2013.08.23 19:22:53
@stgm: Mer, mi köze az OTP részvényesnek Orbánhoz ? Gondold már át mit vizionálsz. Senki nem mondta nekik hogy vegyenek otp részvényt. Mellesleg nekem is volt, veszteséggel adtam el 2 hónapja, mégsem ugrálok hogy így Orbán meg úgy Orbán. Kurvára nem feladata a részvényesek mentése..
marhagyurcsany 2013.08.23 21:09:00
@stgm: Na látod, ezért szeretnék szívem szerint kíméletlenül elküldeni benneteket melegebb égtájakra. Az ilyen hamis hazug beállítások miatt. Az ilyen ostoba, toposzként emlegetett orbitális hazugságok miatt. A svájci frank nem a kormány politikája miatt lett erős, hanem azért mert európai menekülő valuta lett.. Azért. Az EUR-ból és más valutákból a biztonságos svájci franka ment a pénz. Ezért és nem másért lett a frankhitel válság. Az is érdekes, hogy arról bezzeg nem beszélsz, hogy kinek az idejében futott fel nagyon durván a frankhitelezés miközben egy rakás autoritás figyelmeztetett, hogy ebből baj lesz. Nos, Ferike meg Bajnaika idején.
Vannak egy kormány tevékenységének objektív és szubjektív mércéi. Utóbbiak közé tartozik, hogy mennyire ért egyet például az állampolgár egy adott kurzus szimbolikus- vagy kultúrpolitikájával. Előbbiek közé pedig mondjuk az, hogy mennyivel tud kevesebb vagy több ember…..
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
marhagyurcsany 2013.08.20 11:33:04
@$pi$: ezek ilyenek, azzal kelnek, hogy "Orbán ezt vagy szeretné" és attól kezdve azt készpénznek veszik. Ez a proli. Barátkozz meg a jelenséggel ! :)
marhagyurcsany 2013.08.20 11:34:53
@dzsak: A fogyasztás alapvetően azért esett vissza mert a frankhitelesek nem vásárolnak semmit a betevőn kívül. Azt is csökkentett mértékben. Kb. az ország 30%-a érintett. De lehet hogy több. Csoda hogy csak ennyivel esett vissza a fogyasztás...
marhagyurcsany 2013.08.20 11:36:19
@dzsak: Na, legalább Szanyiban egyetértünk. Nagyon hülye már nem lehetsz..:) Számomra, aki Szanyit érdemi embernek tekinti, az sajnos hülye... És nem azért mert Szanyi MSZPs, hanem azért mert Szanyi... :)
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
marhagyurcsany 2013.02.11 12:45:44
@sárkányfő: "Lázár János (aki formálisan államtitkár, valójában operatív miniszterelnök)"
---
Miii ??? Komolyan csak elmebetegek vannak itt ?
marhagyurcsany 2013.02.11 13:00:14
@_zulu_: Nem nincs meg. De ez megint az arányosság kérdése. FElőlem megoldhatta. Legalább megoldott valamit. Bajnai meg Gyurcsány meg semmit nem oldott meg egyrészt. Másrészt, ha az ország makroszámai most jók, 2002/2010 között nómeg szarok voltak akkor kurvára nem érdekel, hogy Lázár mit old meg és hogyan a Képzőművészeti Egyteem kapcsán. A probléma az, hogy belekötökk ökörségekbe, 20-adrangú történésekbe és nagy ajvékolással levezetitek belőle a baromságaitokat. De ezt is megszoktuk. A tények: szoci kormányzás altt totális zűrzavar, mellébeszélés, semmit sem csinálás ---> az ország adósságának meg két és félszerezése, hiány 10% felett, az ország destabilzálódik. Jobboldali kormány: adósság csökken, hiány csökken, az ország helyzete stabilizálódik. Ezek a tények. A politikában számtalan dolog történik egyszerre. Ebből tetszés és koncepció szerint kiragadni néhényat és azzal áztatni egy jól működő korményt nem nagy kognitív bravúr. Aljasnak inkább nevezném.
marhagyurcsany 2013.02.11 13:08:48
@Anyád, a szúnyogok!!!: Nem veszed észre, de manifeszt ökörségeket beszélsz.
Reszkessen ki offsór lovag, teringettét neki! Az amnesztia ideje lejárt, lesz itt visszamenőleg kivetett 35% forrásadó meg titkosszolgálati módszerekkel svájci bankszámla felderítés. Bizony. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy Viktor a legnagyobb titokban felhívja fricc Andzsit, hogy…..
marhagyurcsany 2013.01.17 14:51:29
MSZP maffia.:

---

"Ennél frissebb fejlemény, hogy a Heti Válasz értesülése szerint egy hónapja Portik Tamás amerikai „énjét", Klivinyi Zoltánt is begyűjtötték a hatóságok. Még tavaly ősszel hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a WordPress nemzetközi blogplatform „hungarianvirus" nevű aloldalán (hungarianvirus.wordpress.com) valaki professzionális Portik-mentegetésbe kezdett. A WikiLeaks-mintára felépített, bizonyítéklerakatként (és dezinformációgyűjteményként) működő internetes napló bevallottan nyomás alá akarta helyezni az alvilági kapcsolatok leleplezését irányító politikai és rendőri vezetőket. Lapunk cikke nyomán a Privát Kopó bűnügyi webmagazin később beazonosította a „hungarianvirus" gazdáját: mint írták, szerintük a Vertical-Invest Ingatlanbefektetési Szövetkezet volt alapembere, a nemzetközi körözés alatt álló Klivinyi Zoltán írja a Portik szócsöveként funkcionáló, egyebekben a Fidesz mielőbbi „eltörlésére" buzdító blogot.

A „hungarianvirus" blog több mint egy hónapja nem frissül, ami arra utal, hogy az Egyesült Államok és Kanada közt ingázó szerzőnek, Klivinyi Zoltánnak valóban más dolga akadhatott. A több százmilliós ingatlanbefektetési csalás miatt 2009-ben hat év börtönre ítélt, de már korábban „elbujkált" vállalkozót a Nemzeti Nyomozóiroda nemzetközi elfogatóparancsa alapján tartóztatták le – és biztos információnk van arról, hogy a rendőrség a „hungarianvirus" beazonosítása alapján jutott el hozzá."
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
marhagyurcsany 2011.04.15 13:34:01
@adamis.ivan:" A jobboldalra jellemző az a kritikátlan révület amikor tátott szájjal, csorgó nyállal transzba esve hallgatják a Vezért."

Na ez az egyik legnagyobb téveszme amibe a buta baloldal beleesett. Öreg hiba, nagyon nagy hiba.

Azt hiszitek, hogy téynalapon védeni valakit az a rajongással egyenlő.
marhagyurcsany 2011.04.15 13:38:48
@Dillinger: Persze, igazad van...
Teljesen felesleges a számat tépnem.
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
marhagyurcsany 2011.03.04 19:12:34
@Amatőr: Én tisztelem és elismerem Heller Ágnest, mint filozófust. Érdemeit elvitatni fölösleges.

EZEK UTÁN ÉRDEMRŐL BESZÉLNI OSTOBASÁG.