Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szili

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..
szili 2007.07.06 17:23:31
Jó a videó! Leszedni a bigrace.uw.hu-n lehet leszedni... (Mesterlövész feeling... :D) Bannerje: www.keptar.net/images/1635banner.JPG
Most szedem le másodjára, csinálok videót, elég szar télleg... :D
freddyD: A videóban azt mondod, hogy 4 játék egyben, de csak 3-at mondtál. Mi a negyedik? :) Vagy csak poén akart lenni? :D