Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paraguas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tamás Bodoky resigned from his job, but his story received special media coverage and generated public conversation on how important the role of investigative journalism is in Hungary, at a time when stories like the Páty case have to be investigated and reported.">>> Hungary:…..
paraguas 2010.05.16 23:49:25
bodoky Tollnernek megint üzentek 2010.04.27 00:53:49
A pátyi hős Tollner Józsi osztálykiránduláson volt a gimnáziumi osztályával Környebányán, péntekről szombatra virradó reggel a mellékelt ábrát (tulipános horogkereszt + szevasz) találták a turistaház előtt. A tanártársa ezután már az autójába se mert beülni.Finom humora…..
A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást indított különösen jelentős csalás gyanúja miatt Pátyon. Első körben bekérték a február 22-i képviselőtestületi ülés jegyzőkönyvét, az ott elfogadott szabályozási terv…..
paraguas 2010.04.25 10:56:31
@kamm:

Rendszeresen olvasom ezt a blogot, a kommentek mindegyikét is, ugyanakkor soha nem kommentelek. Épp az ilyen jelentéktelen verbális gáncsoskodások miatt: "beszlgetunk... azt csak szabad...?" - miközben meggyőzhetetlen, fafejű vagy.

Utoljára:

Bodoky poénja stílszerű volt, punkt.

Bebe jól látja (így mindkettőtöknek igaza van): jelentésátalakulás jelenségéről beszélünk, amely jelenség tényezői számosak (nem fárasztanék vele senkit), de az egyik ilyen tényező a TÖRTÉNELMI ESEMÉNYEK.

Már megbántam, hogy regisztráltam, mert azt látom, hogy ha elkülditek a "másikokat" (végre),akkor, ti "bodokysok" kell, hogy piszkáljátok egymást.
Ennél még az is jobb volt, amikor a bérkommentelőkkel, meg jogosultság-elvevővel hadakoztatok.
paraguas 2010.04.23 13:01:51
@kamm @bejgli @Bebé:

Bebenek igaza van! Nem kell lovagolni a szavakon. Bodoky szellemes volt a szlogennel. És kész. :)