Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgyurika

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pásztor-ügyre nagy nehezen sikerült feltuszkolni a koronát, amit nem sikerült Gusztosnak, Fodornak, a Népszavának, Népszabadságnak, azt Horváth Aladár és kicsiny "tényfeltáró" csoportja lazán, könnyedén, csuklóból megcsinálta. Hiába, a Mester lép legutoljára. A…..
Nagyon nehéz bármit is mondani arról, ami éjjel Nagycsécsen történt. Nem is foglalkoztunk volna az esettel, amely egy szörnyű bűncselekmény, ha tisztelt politikusaink és roma vezetők nem szállnak rá az esetre, mint az éhes dögkeselyűk. Miért kell egyből összevissza nyilatkozni?…..
A Hal a tortán indulásától kezdve, főleg, hogy a Vacsoracsata is egy idő után átállt a celebek szerepeltetésére, egy nagy-nagy kérdőjel imbolygott az egész főzős realitys dolog fölött. Adva van hazánkban véges számú celeb. Mindkét műsor ebből a véges mennyiségű…..
A pekingi Olimpiai Játékok megnyitójáról már mindenki, mindenhol, mindent elmondott, grandiózus, lenyűgöző, káprázatos, röpködtek a jelzők, csak egyet nem tettek hozzá egészen tegnap estig: azt, hogy "kamu". Persze nem az a rész, amikor 12 000 vagy hány dobos verte azt a…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
Egy klasszikus közhiedelmet/félreértést oszlat el airotkiv, akinek nemrégiben esett le, hogy az "1 év hűség" a UPC-nél már jó ideje nem 1 év hűség, merthogy aki akciósan fizetett elő, annak az akció végétől számított egy évig tart a szerződése. Magyarul, aki tavaly…..