Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gadling

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónap nyár csend után újra jelentkezem. Sok minden történt júliusban, balatoni nyaralás, itthoni családi pihenés, és én egy több hetes méregtelenítő kúrát is megcsináltam, de erről majd egy másik posztabn kicsit részletesebben! :) Szóval most újult erővel térek vissza…..
Gadling 2014.08.14 09:55:49
@szabojucus: De durva! Akkor vagy mindenkit meg kell etetnünk a környezetünkben, vagy nagyon magányosak leszünk...
Egyszer ki fogom próbálni így is.
Köszi!
'gyermekkoromban oly sok esztendeig hallgattam, hogy később sose tanultam meg beszélni, én vagy hazudni tudok vagy hallgatni. ami az életrajzomban van, az hazugság. amit az emberek beszélnek rólam, az is hazugság. én úgy tudok hazudni, hogy megélhetnék belőle. onnan tudtam meg: nem…..
Úgy néz ki ma ilyen beperelős nap van, hiszen a Black Keys után az idén a Szigetre is ellátogató Placebo keveredett bírósági ügybe. Pontosabban őket jelentette fel egy bizonyos 28 éves, David Fox nevű férfi. aki a zenekar '96-os bemutatkozó lemezének borítóján szerepelt.…..
a szokásos vasárnapi nagy szavak (vns) rovatban itt egy zenekar, akik dánok (!), és már a nevüket is önmagában el lehetne hallgatni: i got you on tape. igen, ez a videó tökre n.i.n.-re hajaz. viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a dán zenei világnak is van egy olyan szinte…..
Tanka Balázs, a Turbó frontembere úgy mellékesen új zenei projektbe kezdett egy barátjával, Kovács Bencével. Kettejük akusztikus duettjét elnevezték Kalderának, az elmúlt időszakban szép csendben felvettek egy teljes nagylemeznyi, szám szerint tizenegy dalt, majd az egészről úgy…..
A 20. Sziget programokra fókuszáló sajtótájékoztatóját Gerendai Károly azzal kezdte, hogy úgy sikerült megspórolniuk félmilliárd forintot, hogy közben nem veszített semmit a fesztivál. „1993-ban még fel sem merült, hogy egyszer a huszadikat fogjuk szervezni, közel a…..
szép ahogy a méz folyik a tiszta kenyérre, elönti mint arcot a bánat. a nők, akiket szerettem, intenek nekem, mielőtt elindulnának a lejtőn; szevasztok! integetek vissza, és figyelem ahogy eltűnnek, gyorsan, karcsún, ügyesen. lehetnétek többen, most nézem, mennyi édesem, édes jó…..
amikor meghallgattam, tudtam hogy erről fogok írni, és amikor tudtam hogy erről fogok írni, azt is tudtam hogy barricco fog helyettem írni, mert ez a dal a tengerről szól, és nem tudom hogy írt e már valaki a tengerről tengeresebben valaha, mint barricco, de az biztos hogy a…..
Mint már többször írtuk, a Pearl Jam ugye idén lett 20 éves, ennek megfelelően jól meg is ünnepli magát. A zenekar nem sokára bemutatja az eddigi pályafutásáról készített dokumentumfilmet, szeptember 20-án jelenik meg, egy soundtrackkel kiegészítve. A Pearl Jam Twenty…..
Gadling 2011.09.01 21:22:41
Bizonyára már mindenki utálja, hogy még mindig a Szigetről írunk, de már nincs sok hátra, sőt vége van. De mi marad utána? A Sziget nem csak a Hajógyári élővilágában hagy maradandó, vagy kevésbé maradandó nyomot, hanem a fesztiválozókban is. Végigvesszük, hogy mi az, amit…..
Gadling 2011.08.15 22:12:31
@Momina: Nem akarok illúzióromboló lenni, de a színpad előtt repkedő műanyag poharakban általában nem sör van...
Helyi idő szerint vasárnap este adták át Los Angelesben az Aranyglóbuszt, ami az Oscar után a második legtekintélyesebb filmes díj. Ahogy az Oscaron, így itt is értékelnek filmzenéket, így kerülhetett idén a jelöltek közé Trent Reznor és Atticus Ross, akik A közösségi háló…..
Ahogy arról már hírt adtunk, az amerikai R.E.M. nemrég elérhetővé tette a Collapse Into Now című soron következő lemeze nyitódalát, a Discoveryt. Most folytatják a beharangozást, és két új szerzeményt is bemutattak, amiből ráadásul az egyik a Pearl James Eddie Vedder…..
Le sem tagadhatnám, hatalmas megtiszteltetésként ért, amikor október tájékán megkaptam a lehetőséget, hogy posztoljak az egyzene blogba. Első bejegyzésként mindenképpen valami különlegessel akartam meglepni a blog kedves olvasóit, éppen ezért - bár szabadidőm nagy részét…..
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
Muzikális bódulat Bostonból. 1991-et írunk, mikor is az East Coast Grill Bar kopottas pultját támasztó, sörét szürcsölgető Marc Sandman fejéből kipattant az az isteni szikra... Egy olyan formáció (Dana Colley - szaxofon, Jerome Deupree - dob, majd - előző zenekarából - Billy…..
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..
A november 7-én Budapesten is koncertet adó énekesnő/médiaszemélyiség/szörny, azaz Lady Gaga lett az első, még élő ember, akinek több mint 10 millió rajongója lett Facebookon. Különösen érdekes, hogy fél évvel ezelőtt még úgy 5 milliónál járt, de úgy tűnik, a hajcihő…..
Gadling 2010.07.06 12:19:44
Kész csoda, hogy több mint húsz évet kellett várni arra, hogy a nyolcvanas évek négy legnépszerűbb thrash-zenekara, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax együtt turnézzon. Teljesen evidens lett volna ez a felállás már 1988-ban is, de valamilyen oknál fogva soha nem jött…..
B-oldal Pearl Jam - A könyv 2010.06.24 11:00:00
Annak idején (90es évek) én is rákattantam a Pearl Jam-re, aztán a Vitalogy album és a Sportcsarnokos buli után elvesztettem a kapcsolatot a zenekarral, minden különösebb ok nélkül. Hiszek a sorsban, ami nem hagyta, hogy ők és én külön utakon járjunk és elintézte, hogy…..
Gadling 2010.06.25 10:18:20
Keep Of Kalessin – Reptilian (Indie) A norvég Keep Of Kalessin Reptilian című albumáról előzetesen már hallhattuk tavaly a The Dragontowert, amivel mellesleg indultak is az Eurovíziós dalfesztivál norvég, Melodi Grand Prix nevű fordulóiban. Ez az esemény akkora szaresőt…..
B-oldal Machete: az igazi trailer 2010.05.26 07:40:00
Valóra vált az, ami eddig csak Robert Rodriguez és gegcsapatának fejében volt meg a Grindhouse idején. Nem sokára érkezik a Machete mozifilm, Danny Trejoval a főszerepben. Már az előzetesből számtalan epikus pillanat kisejlik, hiszen a filmben szerepel Robert de Niro, Steven Segal, vagy…..
Gadling 2010.05.26 20:12:42
Nicke Andersson, a tavaly előtt feloszlott Hellacopters énekes-gitárosa (meg ugye az Entombed alapító dobosa) hamarosan megjelenteti első önálló lemezét, ami hivatalosan nem szólóanyag lesz, de ő a főnök az tuti, a myspace-en is csak ő van odaírva mint tag, plusz kiegészítésnek…..
Pár napja már megszellőztettek némi infót a How To Destroy Angelsről, ami Trent Reznornak, a Nine Inch Nails-főnöknek és nejének Mariqueen Maandignek a közös projektje, most viszont itt az első teljes dal a nyáron megjelenő EP-ről. Mint azt legutóbb is írtuk, az eddig hallottak…..