Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dódi_

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az American Idol című műsorban mentorálta Lady Gaga a versenyzőket, a megjelenése pedig a szokásosan egyedi volt: kétszínű haj, punk-viktoriánus gallér, extrém smink óriási anyajeggyel, és.. és... és... akril dildósarkú cipő. A londoni Void of Course 2011-12 őszi/téli…..
Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Tartós, professzionális eredményt érhetünk el a költségek töredékével is, ha otthon festjük hajunkat.      Ha úgy érzed hajad színe elhalványítja szépségedet, válassz egy…..
Dódi_ 2011.05.13 13:42:58
@Vampira99:
Igen, Perfect Mousse a neve.
És tényleg jó, hogy nem kensz össze vele semmit, amit nem akarsz:)

@tirtikka:
Nekem beletelt egy időbe, mire rájöttem, hogy az én hajamon a Schwarzkopf festékek maradnak meg a legtovább, érdemes neked is próbálkoznod, hátha van vmilyen márka, ami a te hajadnak megfelel.
Napok óta rongálják az idegeinket az Auchan reklám elhízott anyagias hörcsögei (vagy kukoricadisznói). Aki nem látta volna: két hörcsög (vagy k. disznó) beszélget a terráriumban, hogy a bevásárlásból hazaérkező család mit fog vajon hozni nekik. A stílszerűen jin-jang…..
Csúnya dolog a lopás. Márpedig a nyugdíjbefizetésekkel ez történik. Állam bácsi elveszi és azt mondja, hogy pénzt nem adok, de majd 40-50 év múlva beszámítjuk (valahogy).Óriási tételekről van szó.Az emberek azért mentek el a magánpénztárba, mert elegük volt abból, hogy az…..
Dódi_ 2010.10.15 11:47:06
És így jutunk vissza a hónapokkal korábbi választásokhoz, mikor az ország lakossága bő nyállal vette szájába a FITYISZT és választották meg Orbán Viktort diktátoruknak, lemondva az alkotmányos demokráciáról. Eddig sem éltünk abban, de ez a lépés legalább húsz évvel vetett vissza minket.

A rendszerváltás egyik legfőbb igénye volt az egypártrendszer felszámolása, az orosz tankok ugyan elmentek, de húsz évvel később húsz évnyi előrelépést sikerült visszaszökkelnünk egyetlen választás alatt. És lám, újra itt az egypártrendszer, tessék szépen örülni neki, mert korlátlan hatalmat adtunk egy párt kezébe, mely buzgón hozzá is látott, hogy kihasználja azt. Alkotmánymódosítást mindössze napok alatt véghezvitt, hogy törvényesen államosíthasson bármilyen vállalkozást, de a fenti példa is mutatja, hogy nem csak ezen a szinten gondolkoznak államosításban.

Az sem elhanyagolható tény, hogy felnyomtak a köztársasági elnök székébe is egyet maguk közül és alig egy hete választották meg a csupa FITYISZES tagból álló médiatanácsot, mely 9 évig fog tevékenykedni, jócskán túlnyúlva több kormánycikluson is. Ezt a lépést még Göbbels professzor is megirigyelné, tessék, lehet lemondani a szabad sajtóról is. Az állami vezetés legutolsó pontjára is a saját párttagjaikat juttatták, az oktatási rendszerünket is a pártnak vetették alá...

...hamarosan visszatérnek az "elvtársak" és a "ki párttag - ki nem párttag" kérdések. Köszönjük ezt meg mindazoknak, akik a választásokon korlátlan hatalmat adtak egyetlen párt kezébe, visszalépve ezzel egy olyan állami berendezkedésbe, melyből oly sok éven keresztül menekültünk és kiutat kerestünk.

Totalitárius Magyarország - Én így szeretlek!
S4 / 1.598 cm3 / 211 PS / 280 Nm @ 2.000 - 5.300 / turbo / 0 - 100 km/h: 6,8 s / Vmax: 238 km/h / 250 db-os limitált sorozat (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
Dódi_ 2010.09.15 11:04:35
@Trackid: köszi a linket ;) remélem az enyémet fogod látni az utakon :P Már terveztem is kettőt. Majd a haverokat ösztönzöm, hogy szavazzanak is :D Megígértem nekik, hogy kipróbálhatják, ha sikerül megnyernem....:D
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..
Nyílt levélben számolt le a flash technikával Steve Jobs   Minden eddiginél keményebb módon foglalt állást az Apple kontra Adobe, és a Flash kontra iPhone, valamint iPad ügyben Steve Jobs. Szerinte a Flash alapvetően nem való a hordozható eszközökre.…..
Dódi_ 2010.06.25 13:22:28
Itt a világ első HTML5-öt támogató mobilja, az LG Mini (GD880)!   Tegnap már beszámoltunk arról hogy az LG telefonok több díjat is besöpörtek. Ezen díjazott készülékek között volt az LG Mini is, ami nem csak ettől különleges.  …..
Dódi_ 2010.06.25 13:17:56
@borat55: akkor ejtsd le mindkettőt és hidd el nem akarsz majd többet iphone-t leejteni! :D :D mert kb darabokra törik, de segáz :)
OurFashion Top 8 tavaszi táska! 2010.03.26 11:33:00
Sorrendet nehezen tudok hírdetni a legjobb 8 idei tavaszi táskám közül, azonban nagy szerencsém, hogy választanom sem kell belőlük, hiszen mindegyik valami másért tetszik! Lássuk hát a listát:1. Kezdjük talán McQueen 2010-es különleges tavaszi clutch-ával, aminek a színe és…..
Illik hozzád?! A Mandarina Duck táskái biztosan! Ha elég rendetlen vagy, akár nyerhetsz is egyet és, hogy utána mindig rend legyen a táskádban, válaszd ki a hozzád leginkább illő dizájnos betéttartó dobozt is. HOGYAN? 1.Légy rajongója oldalunknak 2.Fotózd le a táskád akkor,…..