Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fénymarha

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lebukó! Kövér László (Leslie Fat) szépen belegyalogolt a fideszes taktikába, és felfedte az igazi szándékot az adócsökkentésről (Wehrmacht-egyenruhás képeit később közöljük).Ilyenkor tisztességes ellenzéki kezében nincs jobb kártya, mint az ultimátum-turbó. Tehát…..
Fénymarha 2010.04.23 16:08:01
  Tegnap este kollegáink Kőbányán jártak, ahogy Gyurcsány Ferenc - ezúttal nyilvános - performaszt tartott. Érdekes, hogy ez volt az első alkalom ebben a kampányban, amikor Gyurcsány egy nyílt választási kampányrendezvényen vett részt, konkrét szoci…..
Az Új Baloldal (Viktatúra) blog megőrizve megszüntető ars poeticája. Egy időben úgy gondoltuk, jó buli lesz az a kétharmad, viszont most itt az idő, hogy elismerjük: már maga a győzelem is túlzás. Véget ért nyolc év, és csak nézünk, mint a gázálarc. Nyolc év függővé tett:…..
Fénymarha 2010.04.23 12:40:06
Mai hír: kirúgták Fricz Tamást a Magyar Politikatudományi Intézetből. Fricz április 11.  után a Magyar Nemzetben még így örült a Fidesz-győzelemnek:"Hát megtörtént végre. Megtörtént, hogy lett következmény: az őszödi beszéd elnyerte méltó büntetését az…..