Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zéRIGO

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bodoky Kint vagyok a placcon 2010.04.21 19:39:15
"A 2006-os tüntetések rendőri túlkapásainak feltárásával országos hírnevet szerzett magának. Oknyomozó munkája eredményeként robbant ki a botrány Sávoly körül. Minden létező szakmai díj tulajdonosa, többek között a Pulitzer-emlékdíjé is. Legutóbbi cikkéből az…..
zéRIGO 2010.04.22 23:53:40
azé ájjunk már meg egy kicsit!
Én egy másik újságtól hajbókoltam erre félelemből.
Félek, mert a vezérkar állítólag tárgyal ezzel az emberrel. Újságírók vagyunk, piciny közösség, kiderülnek a dolgok. Most is kiderült, hogy nem annyira egyértelmű itt az áldozati szerep.
Mi nem akarunk egy ilyennel együtt dolgozni.

Ezzel az emberrel, aki volt annyira gerinces és egy konfliktus után, névtelenül elküldte a kollégái adatait a kurucinfóra, hogy tessék itt van néhány zsidó, lehet rugdosni!!! Bravó, emberségből egyes!

Ezzel, aki a grupós ügy után üldözési mániássá lett, és azt is támadójának vélte, aki nem az, közben pedig emberek százai, vagyis most látom csak mindössze néhányan, de tapsolnak neki, miközben ez az ember morálisan csőddé vált. Többet hisz magáról, mint ami. Szép eredményt ért el, de az élet megy tovább. Másokhoz rohangálni, hogy teregesse ki a házi szennyest, bizony nem szép dolog, vagy ha az is, hát én nem szívesen laknék vele egy fedél alatt.

Szakemberhez kellene fordulni kedves BT, mielőtt komolyabbá nem válik a dolog, és a végén magad ellen fordulsz, csakhogy kikiabálhasd, téged bántanak.
Egyetlen ellenséged van, Bodoky Tamásnak hívják. Magányos, frusztrált, üldözési mániás, és roppantmód féregformájú.
És ez a vélemény független az újságírói munkádtól. Mint emberről írtam. Mert hiszem, hogy még lehet belőled az. És csak reménykedem, hogy a büdös életben nem találkozunk.

köszönöm, hogy leírhattam, hajrá lmp!