Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris Beer

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkünkben technikai felvilágosítást szeretnénk adni a Sodi kartok és a Monsterek különbségeire.              Sodi RX7  Típusjel  Monster 390th Italia…..
Mivel már javában tart a 2011-es Budapest Gokart Bajnokság, felkerestük a csapatokat és megkérdeztük őket, mik az idei elvárásaik. Bajnokcsapat (Szűcs Gergő és Mészáros Róbert): Tavaly még Mészáros Racing néven indult alakulat "Ironman" kiválása után idén…..
Két napos privát teszten van túl a Budapest Gokart Bajnokságában szereplő Ízirájderek csapata.Mint ismeretes az Ízirájderek csapata már tavaly év közepén elkezdte a munkálatokat erre az évre, és az utolsó versenyen Zimek "Hakkinen" Sándor már a dobogóra is…..
Állandó rovatunk következő "álldozata" a Budapest Gokart Bajnokság tavaly debütált fiatal versenyzője és az online közvetítés nagy mestere Gájer Szabolcs. Neki ugyan úgy mint Schreiber Norbertnek focista klónja van, méghozzá az uruguay-i Luis Suarez, aki a 2010-es…..
Veszélybe kerülhet a kulcsi versenyek megrendezése, értesült az La Gazzetta dello Sport.A lap arról számolt be, hogy a múlt hét közepén történt természeti katasztrófa miatt törölhetik a versenyeket. Mint tudjuk Kulcson több helyen megmozdult a föld, ami néhány ház…..
Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Boldog Új Évet Kíván a BPG blog csapata! -Riccardo Paletti--Tako Kayaboshi--Sanyi a Ló--Chris Beer-    ..
Összetörték autójukat, ezért nem tudták megmutatni tehetségüket a BPG kettes kategótiájának versenyzői. A hétvégén lezajlott düsszeldorfi Race of Champions nevű eseményen a Budapest Gokart Bajnokság versenyzői is részt vettek...illetve csak részt vettek volna. Történt…..
Szombaton ugyan véget ért, a Budapest Gokart Bajnokság 2010-es szezonja, de a versenyzőknek továbbra is felkészülten kell maradniuk. Nem szabad lazítani, mert akkor jövőre hátrányból vághatnak neki az új évadnak. Józsa Péter és Rózsa György jól tudja ezt. Mi sem bizonyítja…..
Hogy ez eddig nekünk még miért nem tűnt fel??? Valószínűleg a szemüveg az oka mindennek. Minden esetre köszönjük Áron nevű olvasónknak az észrevételt. Tizenegyedik hasonmás részünkben az egyik szervezőt vettük górcső alá, akinek nem kis hasonmása van. Íme:    …..
A Hangár utcai BPG Blog Mission 9.0 kicsit átrendezte az eddigi felállást, de sebaj. A hétvégén ismét készülhetnek az érintettek a javításra, ugyanis jön a 10. feladat. Szép számmal vettek részt a kilencedik Mission-ben, ahol az volt a feladat (aki lemaradt volna - a szerk.), hogy…..
Folytatódtak a tárgyalások a 2011-es szezonnal kapcsolatban. Blogunk úgy értesült jövőre megváltozik a versenyek lebonyolítási rendszere. Informátorunk arról értesített bennünket, hogy a jövő évtől ismét visszatér a két futamos fordított rajtrácsos rendszer. Úgy tudjuk, nem…..
Mint ahogy azt már korábban megírtuk, a múlt héten tovább üléseztek a csapatok, a szervezők és Bernie Ecclestone, a jövővel kapcsolatban. A tárgyaláson Ecclestone ismét kitért a futamokra. Ezúttal a futamok helyszíneit kritizálta, mert szeretne új helyszíneket bevezetni a…..
A nem nagy lacházi Mission 6.0 után, izgalmas, ötletes, vicces és kreatív Mission 7.0-t láthattunk Kulcson. Reméljük, a 8.0 is ilyen sikeres lesz, bár nem lesz könnyű...Rögtön a közepébe is vágnék: Rátkai János megkapja a maximális 7 pontot, Tóth Ricsi pedig 5 pontot kap. Aki…..
Kórházba került a BPG négyes kategóriájának bajnokesélyes versenyzője.A Mészáros Racing pilótája vasárnap lett rosszul svájci üdülőjében és mentőhelikopterrel azonnal kórházba szállították. Robit rögtön kivizsgálták, de további kezeléseket is kell kapjon ahhoz,…..
Nagy nap ez a mai az Interceptor Racing Team kettes számú pilótájának Radics Gábornak, mivel ezen a napon tartja születésnapját!Gábort nem kis meglepetéssel ajándékozta meg a D12 (The Dirty Dozen - a szerk.) hip-hop banda, ugyanis meghívták, hogy szerepeljen új zenéjük klipjében.…..
Amikor megjelenik a BPG üzenőfalán a hír, hogy lehet nevezni a következő futamra, a versenyzők mindig lecsapnak a lehetőségre, hogy minél előbb foglalhassanak szabadedzés időpontokat. Ezúttal a 4.kategóriában a versengés elmaradt, sokáig egyedül Mészáros Róbert neve szerepelt a…..
Gondolom mindenkinek feltűnt, az utóbbi időben nem jöttek a posztok a megszokott frissességgel. Ennek nem más oka van, mit az, hogy a szerkesztőségnek is kijár egy kis kikapcsolódás.Éppen Flavio Briatore jachtján kokélozgattunk a jakuzziban, amikor is a kapitány megkérdezte, hogy…..
A Hangár utcai verseny után félidejéhez ért a 2010-es Budapest Gokart Bajnokság. Ez alkalommal úgy gondoltuk, kiértékeljük a csapatok eddigi teljesítményét, és kifejtjük véleményünket.1. Mészáros Racing 157 pontJól kezdődött ez az év a Mészáros Racingnek, ugyanis az eddigi…..
A ma megjelent német Blick hasábjain olvasható, hogy a BPG 11. helyén álló GnG-Digital Racing Team eddigi főszponzora kihátrál és helyette új támogató érkezik.Nem volt tehát hosszú távú a csapat és az online közvetítést vállaló cég együttműködése. Hiába szerezte meg…..
Amint az köztudott, a bajnokság megannyi PR rendezvényen jelen van, illetve rengeteget szervez is.  Nem is olyan rég napvilágott látott egy mindeddig nem létezőnek hitt hanganyag, amelyen az ismert pilóta a Jozin z Bazin című világhírű csehszlovák nótát…..
Amint az lenni szokott, a híres bajnokságok életét egyre-másra próbálják megnehezíteni.A már "elhíresült" és meglehetősen rossz jelzőkkel illetett Kiszel Tünde majdnem meghiúsította a május utolsó hetében megrendezésre kerülő kulcsi futamot, mikor bejelentette,…..
A méltán híres BGP tagjairól megannyi legenda kering, de vajon egy ilyen nehéz fizikai terhelésnek kitett társulat mivel pótolja az ilyenkor elveszített energiát? Blogunk utánajárt...Mint kiderült, a bajnokság külön étteremhálózatot hozott létre az egységes, és minden pályára…..
Az autosport.com úgy tudja, a Bridgestone a Honda nyomdokait követve 2011-ben kiszállna a Formula 1-ből és a Budapest Gokart Bajnokságra koncentrálna.A Formula 1-es csapatok szövetsége (FOTA) Törökországban is ülésezett, ahol újra megpróbálták maradásra bírni a japán gyártót.…..
Kedves Versenyzők! A hétvégén ismét verseny lesz ami annyit jelen, hogy ismét lesz Blog Mission! A 4. feladat pedig nem lenne más, mint az, hogy minnél több illetve jobb cikkeket írni, majd a futam helyszínén Kulcson azt a BPG Blog offline postaládájába névvel ellátva bedobni.…..
Az egy órától délután hat óráig tartó tárgyaláson döntöttek a csapatok képviselői és a Budapest Gokart Bajnokság szervezői a 2011-es szabálymódosításokról.A döntések értelmében, jövőre továbbra is tilos lesz a verseny közbeni kerékcsere és az aerodinamikai elemekre…..