Regisztráció Blogot indítok
Adatok
átlagger

40 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság játékboltok polcairól rengeteg EU-konform társasjáték közül választhatunk. Azonban most bemutatok néhány érdekesebb, régi táblás és egyéb játékot, ami már csak a gyűjtők polcain lelhető fel, mert a boltokban nagy részüket már sosem fogjuk viszontlátni...
Tíz állomásból álló, országos búcsúturnét tart az 50. születésnapját ünneplő Omega együttes március 9. és április 27. között - jelentette be Kóbor János pénteken Egerben. A koncert első állomása a hevesi megyeszékhely lesz, itt hangzik el Magyarországon először az…..
átlagger 2012.02.11 14:12:05
Lépj föl te is a Hegyalján, április 15-ig jelentkezhetsz! A fesztivál programjába idén első alkalommal a közönség is beleszólást kap. Mozgósítsd a rajongótáborod: a www.bandland.hu oldalon leadott szavazatok döntik el, kik közül kerülnek ki a Hegyalja 2009-es fellépői.…..
  A címben szereplő kérdés mögöt igen komoly morfondirozás áll, az itt a negy kérdés hogy várjem e a vasárnapot avagy nevárjam.Nics most itt szó ilyen dolgokrol, hogy lenni vagy nem lenni?Egyértelmű, hogy lenni, ha meg netán nem az utóbbira esne a választás akkor az eredeti…..
   Jó régen írtam ide.Mostanába valahogy így alakulnak a dolgaim, bár az esetek nagytöbbségébe csak kedvem vagy hangulatom nincs hozzá, de még van a másik verzó amikor meló után dög fáradt vagyok.Annak is vége már.A legutóbbi fejezetet azthszem ott fejeztem be hogy…..
Ész nélkül...úton A következő 2008.08.12 16:06:40
  Bizony megvan a következő, ráadásul lépés.Már azthiszem említettem, hogy megpróbálkozom külföldön, mostanra ez már biztos és a dátum is egyre inkább körvonalazódik.Az a cég ahol most dolgozom szeptember elején kivonulna Angliába és én is jelentkeztem abba a csoportba…..
Ész nélkül...úton Szomorú 2008.08.11 00:31:09
   Ismét abba a helyzetbe vagyok, hogy nem is tudom, hogy kezdjem.Talán ott, hogy hirtelen az eszembe jutott hogy nekem írni kell és ráadásul ide.Még mindig ugyan ott szopok és ugyan ott dolgozom és ugyan ott lakom.Változás talán annyi van hogy ma öngyilkos lett az egyik…..
  Most vettem csak észre, hogy milyen rég írtam már, így úgydöntöttem valamit mégiscsak kéne.Kedvem az nincs túl sok bár most így a sorok előre haladtával egyre inkább kezd megjönni.   Azt nem állítanám, hogy eseménytelen volt az elmúlt két hét amíóta nem…..
  Elég rég írtam már, pont ezért azt hiszem itt van az ideje.Most is elég nehezen megy, bár kicsit tömbösitve vannak most a gondolatok a fejembe így nehéz lesz kifejteni amit akarok, mondjuk egyébként se megy mindig olyan jol ahogy azt szeretném.   Nem tudom mikor állok…..
   Ismét egy fejezet amit alig tudok elkezdeni, nem azért mert nem történt velem semmi.Épp elenkezőleg, és pont e miat nehéz eldönteni, hogy mit is hogy formáljak meg.Ez a baj a gondolatokkal, amíg a fejünkbe vannak és még nem kellet őket leírni vagy szavakba önteni,…..
   Nem is tudom ezt, hogy kezdjem.Megint egy olyan fejezethez érkeztünk amit meg kell írnom.És nem azért mert újra egy pad alatt aludtam vagy találkoztam volna egy régi ismerősömmel akivel elsztorizgattam.Csak ki kell használnom hogy ez nekem egy segítség, egy terápia, egy…..
   Megint itt vagyok, és akkor egyútal már írok is.Tegnap óta nem tul sok minden történt velem.Csak most kicsit unatkozom, bár egész nap ez ment.Egész nap csak aludtam és sétálgattam.A környéken elég sok erdő van és gondoltam túrázok már egy rövidet ha itt vagyok.Nem…..
   Nincs meg egy éve, hogy itt jártam.Legutóbb stoppal jöttem ide, most kénytelen voltam a tömegközlekedést élvezni.Nem akartam ilyen dög melegbe ki tudja meddig állni az út szélén.Már oda a házam így pár nappal ezelőt elindultam valahova, a cél majd valamikor útközbe…..
Hát eljött az idő...ma vagyok itthon útoljára, ugyanis holnap ki kell költöznöm.Már majdnem mindent összecsomagoltam amire szükségem lehet, bár egy pár dolgot még szivesen vinnék magammal de bőven elég lesz ez a nagy hátizsák.Azért a kényelemre is kell néha figyelni.A…..
  (Külön köszönet a kommentért...a választ ha nem baj nem itt)     Mostanába valami motoszkál a fejembe, és nem élősködö vagy valami parazita, sokkal inkább egy gondolat.Pár nappal ezelőt valaki azt mondta nekem egy beszélgetés kapcsán, hogy "nekem…..
    Ma megjött a hivatalos felszólítás a lakásom elhagyása ügyébe.De ahoz képest nyugodt napom volt, munka után elsétáltam az ügyvédemhez aki nem kevés pénzt leakaszt rólam csupán a miat, hogy egy kissebb összeget én is kapjak ha már elveszik a lakásom.Azt, hogy…..
    Ma reggel amikor felkeltem, teljesen letisztult gondolatokkal felfegyverkezve eldöntöttem, hogy el is kezdek pakolni.Minek várnék vele, hogy utána meg kapkodjak?    Az első nagy feladatom az volt, hogy el is döntsem mi az ami a táskába kerül, és mi az ami…..
    Hát ismét itt vagyok, mivel ismét utra kell hogy induljak.A multkori kis kiruccanásom nagyon jó volt és terápiának sem volt éppen utolsó.Csak azóta történt néhány dolog, az leg számot tevőbb az hogy némi örökölt adóság miat oda a házam.Elméletileg május…..
   Nem is tudom már az idejét mikor írtam ide utoljára, bár nemkerülne túl nagy fáradtságomba megnézni, de ez most lényegtelen.Azóta történt velem néhány dolog, jó és rossz egyaránt.Ha csak jó történt volna akkor valahogy mostanába már ébredeznem kellene. …..
  Hát ennyi volna, egy nyár, és egy ilyen "kaland" vagy nem tudom mi a fasznak nevezzem.Nem sokára otthon leszek, most itt vagyok Dénesnél, ide vezetett koránt semm izgalmas utam.  Utazásom eszközéül végül is a kismotort választottam, nem is tudom miért.Az biztos…..
   Eljött ez a pillanat is, holnap korán reggel indulok.Tényleg jó sokat időztem itt.Kipihentem magam, kicsit le is tisztultam és minden téren feltöltödtem.De tovább tényleg nem maradhatok, már hiányzik, hogy a túrabakkancsom a lábamon legyen, a hátizsák pedig a…..
   Már tegnap este elkezdtem megírni ezt a fejezetett, csak valamiért elment az internet.De talán nem is baj, hogy nem az kerül ki a kezeim alól.Túl indulatos volt és pesszimista.Ez utóbi szerintem most is fenn áll, mivel vannak dolgok amiket nem tudok rózsaszínben…..
   Úgy döntöttem, hogy maradok még néhány napot.Jol érzem itt magam, és a kis kaland amibe most belecsöppentem...talán az is itt tart, nem is talán hanem biztosan.Tegnap este találkoztam még a lánnyal mint ahogy azt írtam.Nórinak hívják egyébként és nagyon tetszik,…..
   Csak szép nyugodtan, nem véletlenül ez a címe ennek a fejezetnek.Az elmúlt napokban hihetetlen nyugalom kerített hatalmába.Előtte kicsit olyan érzés volt tényleg mintha szét robbannék.Reggelente szoktam ilyesfajta nyugalmat érezni a gyomor égés mellett.Olyankor a legjobb…..