Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tausz Péter

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi megállíthatatlanul mondjuk a magunkét a pártfinanszírozás átláthatatlanságának következményeiről, a politikus pedig hangosan bólogat, néha megölel, de ha kampány van, akkor megértően, de inkább megértést kérve elzárkózik, meg arról beszél, hogy voltak a gonoszok, most…..
Egy kicsit - bevallom - rosszul esett mikor tegnap megtudtam az Indexen, hogy a Fideszt kritizálni nem menő. Sőt, Bede szerint a demokráciáért aggódni már egyenesen lúzer dolog, kifejezetten akkor, ha az alkotmánybírákat már a kormány jelöli, ha az Állami Számvevőszék elnöke és…..
Átláccó KÖZLEMÉNY 2010.07.05 14:30:00
Hivatkozva a Kormány 1140/2010. (VII. 2.) Korm. határozatára a Transparency International Magyarország (TI) felhívja a központi államigazgatási szervek és területi helyi szervei, valamint a Kormány általános hatáskörű területi államigazgatási szerve, továbbá a Magyar Honvédség…..
Hétfőn sajtótájékoztatót tartottunk, melynek két apropója volt: Peter Eigen, TI alapító magyarországi látogatása és a kormánynak készített javaslatcsomag bemutatása. A két ügy közös célja pedig az volt, hogy próbáljunk nyomást gyakorolni az új kormányra, már most.…..