Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aniko.k2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Feri nem tudja, mi az éhség, én egyszer tapasztaltam és szörnyű volt. Nem fogja bírni sem idegileg, sem mentálisan, de fejben is nehéz lesz, már ha ezek nem szinonimák.” – jósolta Schmuck a Blikk Nők horoszkóp rovatában. Gyurcsány Ferenc az új választási törvény elleni…..
aniko.k2 2012.09.12 09:07:39
Kedves Therminor.

Nekem a hobakancsom tele van ezzel a hülye politikaval.Föleg a ket "kimagaslo"-val.Ferikenkkel es Viktorunkkal.
Nem arrol van szo, hogy nem kell politizalni, de az en meglatasom szerint ez mar egy kicsit mas.
Ferikenk anno maga mondta, hogy "Akinek nem tetszik menjen külföldre".Akkor :""Akinek nem tetszik menjen külföldre".Sajat magat ötötte ki?
Az egeszben azt tartom borzasztonak, hogy valoban rengeteg ember ehezik itt Magyarorszagon.Na es nem olyan luxus körülmenyek között, mint Ferikent az egy hates sztrajkja alatt.Hanem nagyon is kemeny körülmenyek között.Minusz 20,25 fokokban, mobil nelkül.Lehet, hogy a szellemileg nem vagyok magas szinvonalon.De nem születhet mindenki zseninek.Valoszinüleg Neked is vannak hianyossagaid.
De latom, amit latok es tapasztalom, amit tapaztalok.
Nem ilyen ugymond hülyesegekkel kene elsösorban foglalkozni.Hanem mindenek elött az lenne a legfontosabb, ha mindenkinek bizositanak, hogy ne kelljen esetlegesen itthon Mo-on ehenhalni, egeszsegügy stb.
Egyebkent köszi, hogy ezzel a "k"-val ilyen kedevesen, akar le is kurvaztal.Mert a "k" alatt, ha nem teszik ki az O-t melle, akkor ezt jelenti altalaban a nöknel.Nagyon köszönöm.Bar nem tudom, hogy mire föl.
Lehet rajta gondolkodni.
(Sajnos idegen nyelvü billentyüzetem van, igy problemam van a magyar helyesirassal).
Üdvözöllek kedves Therminor.

Na de a legjobb az lesz, ha sehova nem irok nyilvanos velemenyt ezek utan, mert a vegen meg a kapcsolatomba is fog kerülni.
Egyetértek Dáviddal, ennek itt a helye:Egy hastánc-oktató DVD hátsó borítóján olyan félrefordítást találtam, ami egyszerűen sírt azért, hogy felkerüljön a blogra.A DVD-n két rendkívül szexi csaj oktatja hastáncra a nézőt (félreértések elkerülése végett: nem az enyém a…..