Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joerg1234

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos nem sok jót mondhatok a P M Ö Tüdőgyógyintézetéről, illetve az ottani gyógyító munkáról. Férjem 2008.őszén tüdőtályoggal 40.2 C lázzal,súlyos fulladásos panaszokkal került oda az intézetbe .Mentő vitte le az esztergomi kórházból,mert sajnos ott nincs…..
joerg1234 2010.10.20 20:36:15
@Rotoxis: de gondolom te is olvastad legutolsó felmérést, hogy a septicus sokkos betegek mortalitása kisebb mint a epticus betegeké
vicc a magyar adatközlés
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
joerg1234 2010.10.13 23:17:22
@ghal: aha

ez világos

akkor egyszerübb az embereknek kajajegyet osztogani, oszt jónapot, majd a multiknak fizetni
ha bezár a multi, majd jön helyére más, verseny van, ha nem jön helyére más, akkor aki marad az tölti be a rést, egyszerü, ettől nem kell félni, ha sikerül magyar-nemzeti kis és középvállalatokat megerősíteni, akkor akár ők is átvehetik a szerepüket, nézd meg dél-koreát, tescoban 99%ban csak nemzeti terméket lehet forgalmazni
  Rég nem volt olyan jó külföldi sajtója a jobboldali magyar kormánynak, mint az elmúlt napokban: nyugati lapok sora számol be elismerőleg a katasztrófahelyzet kezeléséről, és a kárt okozó céggel szembeni fellépésről.  A történetben azonban van egy pikáns csavar:…..
joerg1234 2010.10.12 20:41:01
@elfelejtette: akkor államositsa, 20 éve megpróbáltuk demokráciát, nem megy

elmult 70 évben semmi sem volt a miénk, akkor nem tök mindegy kié?legalább nem külföldi zsebekbe folyik a della
Praxis Alkoholista orvos operált 2010.10.08 06:00:00
Sziasztok Olvasva benneteket, úgy tűnik, itt mindenki "szakértő" vagy legalábbis az egészségügyben dolgozik... Amit itt egyesek leírnak, - sajnos megtörténik..., ha elfogadjátok, ha nem... Vidéki kórházban történt...18 évesen a munkahelyemről vittek el mentővel, -…..
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
Laurent Blanc első két meccse két igazán bosszantó vereség. Ebből az utóbbi már tétmeccsen született és ez nagyon rosszul érintette a 76 ezer gall állampolgárt, akik hittek és kilátogattak a Stade de France-ba a fehéroroszok elleni Eb-selejtezőre. A vezetőedző szerint…..
Rengeteg olyan esemény történik nap mint nap a világban, amelynek jelentőségét nem vagy nem teljesen tudjuk felmérni, csupán azon egyszerű okból, hogy nem tudjuk a méreteit, annak kiterjedését pontosan belőni. A BBC legújabb vállalkozása, a Dimensions névre keresztelt site éppen…..
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
Praxis Elvettek tőlem 20 évet 2010.08.02 06:00:00
Tisztelt Praxis! A következő történetet osztanám meg az olvasókkal. Az egész jó pár évtizeddel ezelőtt kezdődött, még óvodás koromban. Kevésre emlékszem azokból az időkből, de arra tisztán, hogy éjszakánként elég gyakran másztam ki az ágyamból, mert nagyon fájt a…..
  Az ember minden különösebb egészségkárosodás veszélye nélkül megihat naponta egy kis kupica barackot. Vagy szilvát, vagy cseresznyét, vagy körtét, vagy törkölyt, vagy Unicumot, vagy Jägert, vagy Becherovkát, vagy rumot, vagy vodkát stb. A hangsúly a "vagy" szócskán van.…..
Nehéz eldönteni, hogy ki miatt, de a Ferihegyről EU-ba repülők mindenképp szívni fognak. Nagyjából 6-12 hétig. Szinte világít a homlokunkon a bélyeg: "unclear". Roppant megalázó. A hírek szerint a magyarok hibáztak: "A hét végén tájékoztatta a Budapest Airport…..
PTinfo Ki a kicsit...? 2010.07.17 13:21:00
Bár az előző, sorrendben immár negyedik villamostendert Debrecen befejezhette volna a Közbeszerzési Döntőbizottság állásfoglalása alapján, (erről már hetek óta van egy félkész poszt, előbb-utóbb kikerül) a város mégis úgy döntött, hogy inkább egy új, ötödik tendert…..
joerg1234 2010.07.17 16:20:42
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Na, akkor tegyük fel, hogy egy afrikai, vagy latin-amerikai országban, esetleg valami kis távoli óceániai szigeten úgy dönt a parlament, hogy ezentúl a helyi kultúrának, hagyománynak és éghajlatnak megfelelően mindenki köteles anyaszült meztelenül járni.- Nincs abban semmi –…..
joerg1234 2010.07.14 19:37:54
@Ratius: ja,csak ha te mész azon országokba ahol ők születtek, akkor neked kell ezeket hordani
Megmondom őszintén, nem igazán vágom, hogy ki volt az az okos, aki kitalálta, hogy a 20 ezer forint értékhatár alatti lopások ügyét a jegyzők elintézik. Mit gondoltak, hogyan oldják meg a jegyzők? Ha a kedves delikvens egy hét alatt 3 különböző városban, 3 különböző boltban…..
joerg1234 2010.07.13 17:37:08
@Valahol Máshol: emlékszem esetre, a csöves rátádmadt késsel a tulajra, az meg baltával mellbebaszta, nyilván ottmaradt, bíróság elitélte tulajt, hogy védekezés nem volt arányos támadással
A János kórház = Hentesüzem, vagy inkább ha úgy tetszik akkor leginkább a fejetlenség, a szakmai analfabetizmus, a teljes anarchia na és persze nem utolsósorban a korrupció melegágya. És a teljes Balkán! Először is a kórházról: koszos-mocskos, huzatos, elhanyagolt. Nemtudom mikor…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
12 órának kellett eltelnie, hogy képes legyek klavitúrát ragadni a rettenetes, sokkoló kiesés után. Szögezzük le gyorsan: Svájc ugyan a csoportjából mindig továbbjutó, masszív középcsapat pozíciójára hajt, de nem a világ cikije, ha mégis kiesik. De ilyen reménytelenül…..
joerg1234 2010.06.26 14:53:31
@szcsongor: ne felejtsd el, Magyarországon bajnokság végetért, mi nem jutottunk előrébb, motiválatlan csapat, akik a következő idényt sem tudják végig focizni, játszott egy vb-re készülő, 90%os formában lévő nagyon jó focicsapattal, akik akár meg is nyerhetik a vb-t
Olvasgattam ezt a a”Rendőrrel akartak kivezettetni” című blogot és mosolyogtam. Ez is valami? A fiamat egy életre elintézték. Az eset a következőképpen zajlott. Alhasi fájdalmak miatt beutalták az érettségi előtt álló fiamat a korházba, ahol vakbélgyulladást…..
joerg1234 2010.06.26 12:36:27
@blacha: na

az ez már meredek

ezt nem hiszem el
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
Alapvetés: iPhone-t két generációként cserélünk, kivéve, ha annyi pénzünk van, hogy mindegyik modellt megvesszük, vagy ha annyira csalódunk a készülékben, hogy egy másik gyártó termékével vígasztalódunk. Máskülönben viszont kétévente van annyi változás az iPhone-nál,…..
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..