Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adslvaltas

15 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
adslvaltas DIGI internet 2011.02.03 16:31:00
Több olvasónk kérésére készítettük mai cikkünket a DIGI szolgáltatóról. A DIGI a jelenlegi adsl és kábelnet piac kihívója minden szempontból. Terjeszkedése 2006 óta folyamatos. Nemcsak a kábelnettel el nem látott területeket célozza, hanem UPC kábelnet területeket is.…..
adslvaltas 2011.02.10 15:57:55
@Artúr Gombóc:
Kedves Artúr Gombóc!
Nézd meg jobban az eredeti kommentedet. Eddig senkinek a kommentjét nem moderáltuk ki és nem is tervezzük, kizárólag, ha esetleg nem megengedhető hangnemben íródik. Ilyenre még nem volt példa persze és reméljük nem is lesz.
A kommented eredeti verziójában megtalálható az oldalunkon, nem lett moderálva, sem törölve. Ahogy látod, többen válaszoltak is a kommentedre...
Mindenkinek joga van azt gondolni oldalunkról, amit akar. Mi fenntartjuk az előző számodra írt válaszunkat. Többen is átveszik cikkeinket, például itcafe.hu és terminal.hu. Ők nem vesznek át egy oldaltól sem reklám cikkeket és szerintük cikkeink megfelelőek. Hivatkozásul a fenti élő kommented újra bemásolva (ha valamiért a böngésződben mégsem látod):

Artúr Gombóc 2011.02.08. 09:11:02
@gt_: az az origo - t-csoport.
Ez a cikk inkább fizetett reklámnak tűnik, azt pedig illene odaírni. A DIGI sebességével nincs is bajom nekem sem ( 20/10 ), de a levelezőrendszere ( smtp vagy mail.digi.hu ) és a telefonja elég szar.
A komoly tartozás lehetséges, mert 100 millió dollárt spórolt azon, hogy tavaly ilyenkor lemondta az MTV-t, Comedy Centralt meg még vagy 3 csatornát az egész szolgáltatási területén - Mo., Szlovákia, Horváto., Románia, Cseho -.
A szerelőknek sem fizet mindig, akik a hálózatot építik - legalábbis páran ezt mondják illetve ha fizet, akkor hónapokkal később.
A hitelképességéről meg annyit, hogy tudtommal bank nem is adott neki kölcsön, hanem kockázati tőkealap(ok)tól kapott csak pénzt, valami 105 millió dollárt.
adslvaltas 2011.02.10 16:10:04
@Artúr Gombóc:
Kedves Artúr Gombóc!
Küld el a kommentedet újra Smogosnak, mert mi nem láttuk hogy küldtél volna. Megnéztük és az adminban sem láttuk semmi nyomát. Ahogy írtuk, ha a hangnem megfelelő, kommentet nem moderálunk a jövőben sem... Köszönjük.
adslvaltas 2011.03.11 08:58:23
@fingerbangs:
Előkészületben vannak cikkek, de a visszajelzések miatt át kellett értékelnünk miről és milyen cikket is fogunk megírni. A DIGI cikk esetében többen jelezték, hogy túlságosan pozitív lett, egy független oldalnak nem szabadna ilyen pozitív kicsengésű cikket összeállítani.
Az előző cikkeinkben áttekintettük az ADSL váltás lehetőségeket a legnagyobb vezetékes inkumbens szolgáltatók területén. A mai cikkünkben a harmadik vezetékes inkumbens szolgáltató, a korábbi Monortel, mai UPC 29-es szolgáltatási területén vizsgáljuk meg az ADSL váltás…..
adslvaltas 2011.01.13 16:07:42
@smogos: Eddig még nem válaszolták meg a kérdést. Szerintem a termékfejlesztés részlegnek azért legalább pár hét kell, mire mondanak valamit.
adslvaltas 2011.02.14 18:24:01
@smogos:
Szia! Sajnos azonkívűl, hogy foglalkoznak a kérdéssel, semmi válasz nem jött.
A T-Home, Invitel és UPC körzetekben korábbi cikkeinkben már áttekintettük a saját márkás ADSL ajánlataikat és összehasonlítottuk őket a területükön elérhető más szolgáltatók ajánlataival. A mai cikkünkben a saját márkás korlátlan ADSL ajánlataikat hasonlítjuk össze. A…..
Előző két cikkünk után nem maradt más hátra, mint a mobilinternet szolgáltatók Facebook jelenlétét áttekinteni. A mobilinternet felhasználók száma jelenleg 1,2millió előfizető. Az aktív (forgalmazó) mobilinternet előfizetések száma a legutóbbi novemberi adat szerint mintegy…..
adslvaltas 2011.01.14 09:01:31
@smogos: A blog témája az ADSL. Ezt a témát viszont csak objektíven érdemes áttekinteni. Be kell mutatnunk a versenyző internet hozzáférési technológiákat és elemezni melyik mivel tud és miért esetleg jobb lenni az ADSL szolgáltatásoknál. Ahogy lifelike-nak is megírtuk, a következő egyik cikk is mobilinternet márkákat fog bemutatni/elemezni. Ezen új márkák mögött többnyire a már korábban elemzett ADSL szolgáltatók állnak, akik ezzel igyekeznek magukat vonzóbbá tenni az ügyfelek körében. Ha valaki ADSL-t és mobilinternetet együtt vásárol, az olcsóbb, mint külön-külön. Ha elolvasod bal felül a rólunk részt, ott is ezt próbáltuk megfogalmazni...
Az ADSL internet és kábelnet között ahogy egyik korábbi cikkünkben megírtuk éppen az a legfőbb különbség, hogy amíg kábelnet esetében kizárólag az adott kábel fizikai tulajdonosával szerződhetünk, addig ADSL internet esetében több szolgáltató ajánlata közül választhatunk…..
A Btel www.btel.hu szolgáltató ADSL akcióját a nemrég bevezetett likvid fizetési konstrukció megrendelőinek alakította ki. Az ADSL akció keretében a Btel ajándék könyvet ad az 1Mb ADSL és ajándék eFax szolgáltatást az 5Mb ADSL megrendelés esetében.   Az Interware…..
adslvaltas Kábelnet a Facebookon 2011.01.09 09:56:00
Előző cikkünk megírása után kíváncsiak voltunk, hogy az ADSL piaci szereplők Facebook jelenlétéhez képest milyen képet mutat a kábelnet hasonló területen. A kábelnet előfizetők száma jelenleg 750ezer körül van, azaz valamivel alacsonyabb az ADSL 800ezer előfizetőjéhez…..
adslvaltas ADSL a Facebookon 2011.01.06 11:07:00
Gyorsan mindennapjaink részeivé váltak a közösségi hálók, elsősorban pedig annak vezetője a Facebook. Több felmérés is egyaránt arra az eredményre jutott, hogy amint egy átlagos felhasználó internet közelébe ér a Facebook megnyitása az első három lépésének egyike. Az ADSL…..
Az előző cikkünkben áttekintettük az ADSL váltás lehetőségeket a legnagyobb vezetékes inkumbens szolgáltató, a Magyar Telekom területén. A Magyar Telekom az ország lakosságának 72%-át fedi le 36 primer zónájában. A mai cikkünkben a második vezetékes inkumbens szolgáltató,…..
Körbenéztünk a piacon, hol mennyibe kerül meglévő, hűségidő nélküli ADSL előfizetés esetében a legizmosabb 25megabites csomagokra történő szolgáltató váltás. A 25megabites ADSL csomagoknál a letöltés maximum 25megabit, míg a feltöltés maximum 5megabit. A csomag…..
A T csoport (Deutsche Telekom Group) országaiban megvizsgáltuk a helyi leányvállalatok által nyújtott ADSL szolgáltatásokat. Elsősorban az árakat vizsgáltuk, de az árak mellett a leányvállalatok kínálatában elérhető ADSL sebességeket is.A sebesség kínálat egyben az ADSL…..
Az EU országaiban jelenleg 100millió aktív ADSL előfizető van. Az alábbi TOP5 ország több mint háromnegyedét adja az összes ADSL előfizetésnek. Németország 22,8 millió Franciaország 19,1 millió Egyesült Királyság 15,0 millió Olaszország 12,5 millió Spanyolország 8,3…..
Az elemzésünk célja elsősorban annak megállapítása volt, hogy a UPC hálózat lefedettségi területén érvényesül-e annak az ADSL szolgáltatást kiszorító hatása minden országban vagy ez kimondottan magyar jelenség. Egyik előző cikkünkben rámutattunk, hogy itthon az…..
Ha egy lakossági ügyfél internet előfizetést szeretne és feltételezzük, hogy nincs meglévő vezetékes telefon előfizetése, illetve nem is akar arra előfizetni, az alábbi lehetőségek közül választhat hálózati lefedettségtől függően kábelnet és ADSL ajánlatok között.…..
Évek óta megy a harc az új, utcáról beeső, bizonytalan fizetési hajlandóságú előfizetőkért... Nem csak az internet előfizetés vonalon, mindenhol. Ha nem volt soha telefonvonalad, Adsl-ed, mobiltelefonod, vagy bankkártyád, vagy soha nem volt semmidse, akkor a szolgáltatók szemében…..
adslvaltas 2010.12.06 21:18:58
@Drunx:

Én a www.valtsvelunk.hu oldalon váltottam olcsóbb ADSL internetre. Itt 9 szolgáltató több mint 600 ADSL csomagját lehet összehasonlítani és megrendelni online. Nekem a Drávanet NDSL M csomagjára (5Mb) esett
a választásom. Ez egy csupasz csomag, ára most ennek az egyik legjobb a piacon.