Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Neptune High végzősei új feladatot kapnak: a „szabadság” fogalmáról kell esszét írniuk. A pályázat nyertese egy hétig Woody Goodman gyakornoka lehet, ezenkívül élő adásban robbanthatja fel a bontásra váró Shark Stadiont. Logan esetében a témaválasztás igazán…..
A ’Blame Booze And Mellville’ című epizódban mégis megjelenik a Szitakötő Szállóról szóló újságcikk, méghozzá pontos idézetekkel, Lorelai frappáns megfogalmazásaival Emilyről, melyben a közelmúlt legismertebb diktátoraihoz hasonlítja szülőanyját. Ez egyrészt…..
Szerencsére most úgy jött ki a lépés, hogy ezzel a csomaggal pont le is zárjuk a 3. évadot. A soron következő epizódban (’Happy Birthday Baby’) Lorelai-nak születésnapja van, ami valószínűleg sokkal jobban felvillanyozná, ha nem állna jelenleg romokban a Szabadság…..
"Úgy döntöttem, megosztom veletek az én két cukim képeit, talán érdemesnek találjátok valamelyiket, vagy akár többet is arra, hogy a cukiságra szomjazó lelkes olvasóközönség igényeit kielégítsétek vele. 1. sz. Cuki: Egy éves, Fanta névre hallgató, palotapincsinek…..