Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daylienn (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a jó kis komment adja a mai címet, ezúton is köszönet érte bpo478-nak. A mai példa alapján érdemes lehet alaposan átgondolni, mit is adunk ki magunkról, amikor egy Facebook csoporthoz, vagy rajongói klubhoz csatlakozunk nem agysebészi pontosságú adatvédelmi beállításokkal. A…..
Bennfentes információk szerint az Apple vezetői sűrűn látogatják az AMD főhadiszállását, a pletykák szerint azért, mert az Apple a csipgyártó új processzorait vizsgálja a jövő Apple desktopjai és notebookjai számára.A lépés nem előzmény nélküli, érezhetően feszültebb a…..
daylienn (törölt) 2010.04.22 10:57:03
@Könyvelő Mo: A Microsoft már ott van szövetségesnek. Bár tény, hogy ilyen szempontból az Apple többet nyom a latba, mert Ők az adott hardverre csiszolják a rendszerüket.

Amúgy egyáltalán nem hülyeség, hogy Jobs-ék láttak valamit az AMD tervei közt. Hosszú távon, APU-k terén az AMD nyerőbbnek tűnik. Ha meg nem az annyira távoli jövőbe tekintünk, akkor ott a Fusion, amivel az egész MacBook/iMac részleget egyöntetűen lefedhetik, a Mac Pro-nak meg ott lesz a Scorpius platform.