Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanomo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden filmrajongónak vannak gyenge pontjai. Gondolom senki sem úszott még meg egy „Mi? Ezt nem láttad? Na ne idegesíts” választ, mikor azt mondta, hogy azt a bizonyos filmet nem látta.   Persze vannak igazán durva hiányosságok (pl Star Wars, meg egy pár, amit lejjebb is láthattok…..
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Szia kedves,     nevem van elszalasztja Queen, én vagyok a fiatal és az egyetlen lány. Láttam az e-mail még ma annyira l döntöttem, hogy Önnel a kapcsolatot, hogy mi lehet barátok. ez az én e-mail cím, (...) l várja a választ ma. hiányzik Queen.Hát nagy volt a ghost,…..
Hetek óta példásan ment a Duna TV-n minden pénteken a nagyszerű “Élet a Marson” című sorozat, erre az előbb a port.hu-n véletlenül észrevettem, hogy nagy francokat. Egy hét kimarad... Mi jön helyette? “XVI. Benedek pápa keresztútja a Colosseumból”... Engem ez…..
Akkor felrakom ezt is, hogy az országon kívüliek is megnézhessék ezt a csodálatos bemutatót  Rendezte: A Halál from Filmbaratok on Vimeo...
Bekerül a két tesója mellé :)  ..
nanomo 2011.04.09 00:31:02
Amióta a RPCJS leállt, újra van időm más, szép dolgokra. Például elővenni a jó öreg Playstation 1-em, illetve kettőmet. Emlékszem anno, vagy 7 hónapig gyűjtöttem az akkor még szuperlatívusznak számító PS2-re, de amikor megvettem, valahogy nem is használtam annyit, mint…..
Szeretné(n)k pár infót megosztani a pólókkal kapcsolatban, ugyanis akad pár mondanivaló: Egyrészt köszönöm mindenkinek, aki eddig rendelt! Tényleg megható. A vérző buszos pólók már elvileg megérkeztek, ugyanis kaptam több visszajelzést, méghozzá igen…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..