Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJ TONY

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bangkok Charlie esze ágában sincs hiszterizálni, csupán a mai Nation címlapját idézi, ott ugyanis öles betűkkel szerepel: Rémálom Szigetek. Jól kiemelve számokkal ecsetelik, hogy mi a helyzet Dél-Thaiföldön, ahol néhány napja több körzet is katasztrófa sújtotta övezetnek…..
Thaiföld egyik specialitása a motoros taxis. Nem egyedi dolog, Ázsiában több helyen létezik ez a szolgáltatás, de európai és amerikai turistáknak mindenképpen újdonság, hogy a számtalan közlekedési eszköz – busz, minibusz, tuk-tuk, taxi – mellett ott szerepel a sor…..
DJ TONY 2011.03.24 17:14:31
@Westfield: minden be van ott is epitve a viteldijba, csak minden taxi gazuzemu es az uzemanyag majdnem fele a magyarnak. Az olajarrol jut eszembe, talan a kiraly barati korenek is koszonheto az olcsobb uzemanyag, íme egy kep: lh5.ggpht.com/_7HmWpB9aFlI/STlGCv0hEHI/AAAAAAAAAg4/ivu3qQ7hTts/23_83.jpg
Long live the king!
DJ TONY 2011.03.26 12:45:51
@Bangkok Charlie: Az egyertelmu hogy Mo-n a fele jovedeki ado, de attol meg a jo kapcsolatokra valo tekintettel lenyegesen olcsobban kapjak az olajat.
Az afa is csak 7%, es a jovedeki is jelentektelen...
Kiveve a kulfoldi alkoholra amit buntetovamokkal sulytanak, hacsak nem egy helyi ceg hozza be az italt pl: a Johhnie Walker es a Chivas se magatol jott be. Ebben maximalisan igazad van.

A fotot csak a jo nemzetkozi kapcsolatok erzekeltetese miatt linkeltem. Ilyen mondhatjuk, hogy vilagraszolo esemenyekre a jo baratokat ismerosoket szokas meghivni ugye.(plusz a protokoll)
Én ezt a szállást nem ajánlom Önnek – jeleztem korábban, hogy Bangkok Charlie hotelt nem ajánló rovatot indít. Az álláspontomat azonban kicsit módosítom, mert mindenkinek más az ízlése, s lehet, hogy ami éppen nekem nem tetszik, másnak meg éppen vonzó. Úgyhogy maradjunk…..
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
DJ TONY 2011.03.24 16:52:24
@Garfimaccs: A pofozkodasrol jut eszembe :) 3 eve Koh Changon a Sabay barban (white sand beach) lattam egy komolyabb thai boxot, holtszezon volt a disco full tele thaiokkal meg 10 farang. A thaiok valami non osszekaptak es tomegverekedes lett, a biztonsagiak kitereltek vagy 15 embert. Fel ora nyugi kint pihentek, aztan ugyanaz a thai csapat visszajott megigertek, hogy jok lesznek es megint jol osszevertek egymast. Akkor inkabb gyorsan indultam haza a szallasra. A hely egyebkent nagyon tetszett, high tech hangositas a zenekar szuper volt valtasban nyomtak a dj-vel.