Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbence

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
szbence 2010.12.29 23:04:33
Persze, h  ma shortoltam az EUR/USD-tportfolio fórumról qweb hozzászólását idézem: "Pletykára gyengült ismét a dollár? Kapkodják a fejüket a befektetők A piacon elterjedt ma az a szóbeszéd – az egyik legbefolyásosabb amerikai pénzügyi tanácsadó cég, a…..
   Ez egy faszság,az az igazság.Betiltanám a picsába,s követ kötnék az összes zsidó faszára.Ki ezt kitalálta,annak kicsi lehetett A önbizalma.Tényleg nem értem kinek jó ez az egész,az én pénzem nagy részét már megette a penész.EUR/USD felmegy, aztán le,bár ez,…..
 FASZOM AZ EGÉSZBE!!!..
Na jó kezdéskor már megvolt ugye, de visszatértem legalábbis egy időre. ..
Ez nem nekem való dolog.Egy rohadt dextert úgy kellett végignéznem, hogy "nem, nem, nem teszem le tálcára a lejátszót, és nézem meg az árfolyamot, NEM!!!" Jelenleg remek 423e ft a saját tőkém. De én ezt már otthagyom, hátha bemákolom. A gyakorló szakaszban is…..
  Egy kis kép, h mindenki értse mi történt Kicsit öregebb grafikonnál ez így néz ki:Ugye milyen szépen megrajzoltak? ..
Na most, az úgy volt, h reggel szépen megnéztem mi mennyi.(Kezdésnek kis mennyiséggel játszás, minimális összeg nyerés, de tényleg minimális)Hohóó, a ft eléggé meggyengült és 200 ft fölé is ment egy $, hát nosza tán kéne eladni egy adag $-t később olcsósítva visszavenni.De…..
Elindult az XTB Forex verseny, ennek örömére indítok egy blogot, amit valószínűleg nem fog olvasni senki, csak P, de remélem, hogy legalább ő jól fog szórakozni.Remekül indítottam a versenyt, reggel óta sikerült majdnem megfeleznem a pénzem, most éppen várom a csodát. Hajrá..
 Megérkezett a legújabb HyperX-ROM   Végre megérkezett HyperX áprilisi főkiadása, a HX-V4. Ma már 28-adika van, így csak éppen, hogy befért a ROM az áprilisi szekcióba. Tulajdonképpen nem várhatunk forradalmi újdonságokat, mivel a konkurensek már alkalmazták a legtöbb…..
A remekmű mostantól magyar nyelven is elérhető     Faenil frissítette a kítűnő ROM-ját, az n2o-t. Igazából nincs sok újdonság az előző verzióhoz képest, de én már a megjelenés óta nagy megelégedéssel használom. Továbbra is maradt a javított JAVA motor, a gyors és…..