Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trub

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Lockpickerek! Itt az utolsó előtti 9. kérdés: 9. A lockpicking nyitás hagy-e nyomot a zárban? Ha nem: miért nem? Ha igen: hol és milyet? Május 20-án feltesszük az utolsó (10.) kérdést. Aztán DrLockpick összeállítja a sorsoló scriptet az MSN bejelentkezésetek és…..
Trub 2010.05.20 15:48:48
@lockpickfan: Ez egy nagyon jó ötlet.
Nekem egy ilyen:www.keymam.com/product_view.asp?pid=422 kéne, Ha sikerül a rendelés.
Hello Lockpickerek! Akkor ígéretünknek megfelelően álljon itt a nyereményjátékunk második kérdése: 2. Mi a "lockpicking"? A szabályok változatlanok. A kommentekben kérjük, hogy válaszoljatok...Zárak nyíljatok!Üdv: Szerkesztőség..
Hello Lockpickerek!   Ígérethez híven fel is tesszük az első kérdést, amire kommentben lehet válaszolni.   Értékeljük a kreatív és új ötleteket, válaszokat! Viszont nem értékeljük azt, ha valaki lemásolja az előtte kommentező szövegét. Tehát részben számít…..
Trub 2010.04.21 21:30:16
@lockpickersrac: Igen méretre reszelve is alkalmas,de én úgy értettem, hogy lekaparom a króm réteget, a gémkapcsot ráhajlítom a végére, körkörösen (mind a 2 végére 1et), majd jól megkínálom forrasztóónnal. Így elég mosszív lesz, és mélyebben kapna a zárba. Majd csinálok róla pár képet, ha sikerül jól megcsinálni.